София. Министър-председателят Кирил Петков покани представители на протестиращите срещу зеления

...
София. Министър-председателят Кирил Петков покани представители на протестиращите срещу зеления
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков покани представители на протестиращите срещу зеления сертификат на среща

София. Министър-председателят Кирил Петков предложения представители на протестиращите против зеления документ на среща. Това оповестиха държавната осведомителна работа . „ Вратата ни е отворена за градивни оферти “, акцентира министър председателят.

По мотив днешния митинг, проведен от партия „ Възраждане “, Кирил Петков изрази страдание, че поради наложената му карантина не е съумял да отиде при скандиращите пред Народното събрание, само че изрази подготвеност да чуе концепциите им още този петък, когато се чака наложената му изолираност да отпадне.

Кирил Петков за следващ път съобщи, че приема и почита правото на всеки да стачкува. Той не приема, обаче, фактът, че авансово оповестеният като кротичък, митингът се е трансформирал в опит за навлизане в постройката на Народното събрание, при чието преодоляване пострадаха и чиновници на реда.

Министър-председателят беше безапелационен, че на прага на петата Коронавирус вълна анулация на зеления документ не може да бъде направена. Премиерът акцентира още веднъж, е единственият метод вредите от пандемията да бъдат лимитирани е всеобщата имунизация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР