София. Кандидатите за народни представители от ПП Републиканци за България

...
София. Кандидатите за народни представители от ПП Републиканци за България
Коментари Харесай

Кандидатите за народни представители в 24 МИР - София от Републиканци за България стартираха предизборната кампания с посещение на Народната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“

София. Кандидатите за народни представители от Политическа партия " Републиканци за България " в 24 МИР - София избраха да започват предизборната акция с посещаване на Народната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий “- гр. София. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

Желанието им бе да привлекат вниманието на обществото към сферата на културата, която е от изключителна значимост за обогатяването на нацията, само че за жалост е видно неглижирана от политическата класа.
Всеки един от тях е уверен, че библиотеките и читалищните салони имат капацитета да допринесат за развиването на културния туризъм в страната ни.

„ Националните ни и културни обекти съхраняват творбите на културно-историческо завещание и одобряването им като туристически дестинации би подкрепило развиването на туристическия отрасъл и стопанската система ни.Време е страната ни да вземе образец и да наложи положителните задгранични практики. Време е, по образец на редица развити страни, измежду които е и Франция, да цифровизираме националните ни културни обекти и артефакти, и да наложим България като атрактивна дестинация за културен, фестивален и събитиен туризъм “, сподели Теодора Димова, лидер на листата с претенденти за народни представители в 24 МИР - София.

Кандидатите за народни представители на Политическа партия „ Републиканци за България “ в 24 МИР София са високо ерудирани и квалифицирани експерти с ясно изявена гражданска позиция и поредност. Те имат нужния опит и воля, с цел да поведат страната ни по пътя на икономическото развиване и разцвет, и приканват своите сътрудници от другите политически обединения към единство на концепциите, конструктивност и предвидливост в осъществяването им за една мощна и обединена България.

Вижте, кои са претендентите за народни представители в 24 МИР:

Теодора Димова - Придобила професионален лицензиат по „ Право и политически науки “ и магистърска степен по „ Икономическо и бизнес право “ от Университет „ Sophia-Antipolis “ - град Ница, Франция. Реализирала професионалната си кариера като специалист по бизнес право към частни търговски сдружения с комерсиална активност на територията на Франция и Княжество Монако, както и в адвокатски адвокатски фирми във Франция. Съучредител на Политическа партия „ Републиканци за България “ и член на Изпълнителния съвет.

Румен Динев - магистър по био-медицинска електроника и запазване на околната среда. Притежава 40-годишен стаж в областта на опазването на здравето.

Автор на регистрирани изобретения и софтуерни мостри в урологията.
Собственик на Медицински център за екстракорпорална литотрипсия. С възгледи за морал в политиката.

Инж. Христо Казанджиев - магистър от Университета по минно дело и геология, гр. София, с подготовка инженер по търсене и изследване на петрол и природен газ. С над 20-годишен опит в областта на петролните изследвания в България, Либия и Сирия, покриващ целия набор от действия. С повече от 20 години опит в областта на даване на права за търсене, изследване и рандеман на енергийни и минерални запаси, и ръководство на дейностите, свързани с тях и с над 12 години опит в областта на преноса, доставките и разпределението на природен газ.

Андрей Маринов – приключил юридическия факултет на УНСС, експерт по административно право, с ползи в електронно ръководство и администрация.

Благовест Александров - приключил 1-ва немска гимназия в гр. София и магистърска стратегия „ Международни стопански връзки “. IT експерт и бизнесмен, живял над 10 години в Германия, Австрия и Швейцария и от 2017 година щастливо завърнал се в България.

Борислав Маринов - родом от гр. София, приключил професионална гимназия през 2003г. със компетентност „ Управление на бизнес дружество “ и висше обучение бакалавър по „ Международен Туризъм “ през 2007г. Работил в областта на телекомуникациите, с насъбран опит в работата с корпоративни клиенти и посолства. Към днешна дата работи на позиция Търговски и маркетинг шеф. Част от екипа на план със обществена отговорност и в поддръжка на обществото – Кворум.бг, член на Инициативния комитет и учредителното заседание на Политическа партия „ Републиканци за България “.

Пламен Пелтеков - сполучлив млад бизнесмен. Поставя си за цел да задържи младежите и фамилии в България и да предлага хрумвания, с които да се реализира целогодишна претовареност в някои браншове.

Николай Петров - млад бизнесмен, разрастващ сполучлив бизнес в областта на почистването и в развлекателния бранш.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР