София. Камарата на строителите в България и ЧЕЗ проведоха редовна

...
София. Камарата на строителите в България и ЧЕЗ проведоха редовна
Коментари Харесай

Камарата на строителите в България и ЧЕЗ проведоха редовна работна среща

София. Камарата на строителите в България и ЧЕЗ организираха постоянна работна среща. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ . На срещата управленията на Камарата на строителите в България и ЧЕЗ Груп България разискаха настоящи въпроси и провокации. В срещата взеха присъединяване Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България, Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България, Виктор Станчев, основен действен шеф ЧЕЗ Разпределение България, Мария Дойчинова, началник направление „ ПР и връзки “. Камарата на строителите бе показана от инж. Николай Станков, ръководител на Управителния съвет на Камарата, инж. Любомир Качамаков, член на Управителния съвет и Ренета Николова, пълномощник и основен редактор на в. „ Строител “.
Предмет на полемиката станаха предстоящите промени в Закона за устройство на територията и нуждата от обезпечаване на удобна среда за осъществяване на капиталови планове от публичен интерес. Особено внимание беше отделено на въпроса за облекчение на административните процедури, свързани със съгласуването и осъществяването на плановете, като в значително случаи самото осъществяване на плана трае доста по-кратко от съгласувателния развой.
Двете страни показаха своето безпокойствие от зачестилите случаи на скъсани кабели при несъобразени изкопни и строителни действия. Те се сплотиха към нуждата от прецизно съблюдаване на условията и своевременна съгласуваност на изкопните действия с ЧЕЗ Разпределение и останалите снабдители на ютилити услуги.
Ръководствата на КСБ и на ЧЕЗ Груп България се договориха да продължат съдействието си за улеснение на капиталовия развой и възстановяване на градската среда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР