Heineken® организира неповторимо изживяване за футболните фенове със събитието си

...
Heineken® организира неповторимо изживяване за футболните фенове със събитието си
Коментари Харесай

Heineken създаде уникално преживяване за истински заклетите футболни фенове със събитието „11 метра до Лондон“

Heineken® провежда неповторимо преживяване за футболните почитатели със събитието си „ 11 метра до Лондон “. На Националния стадион " Васил Левски " световноизвестният полски вратар Йежи Дудек премери сили с 80 същински върли фена на футбола, които имаха шанса да изпълнят дузпа против него, както и опция един от тях да завоюва двоен билет за финала на UEFA Champion League в Лондон.

Как Heineken ® провокира същински върлите почитатели

Heineken® предложения същински върлите почитатели на марката и футбола навършили пълноправие да се включат в онлайн игра, която демонстрираха своите футболни познания, като 80 от участниците дали отговор вярно на най-малко 7 от въпросите, бяха изтеглени на инцидентен принцип и имаха опция да бият 11-метрови наказателни удари против Йежи Дудек на 19 май на народен стадион „ Васил Левски “.

 Мълния удари мъж в София (ВИДЕО) 3 мин. Мълния удари мъж в София (ВИДЕО)  Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ) 5 мин. Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ)  Майка намушка с нож 4-годишната си щерка 1 мин. Майка намушка с нож 4-годишната си щерка  Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото 2 мин. Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  Мълния удари мъж в София (ВИДЕО) 3 мин. Мълния удари мъж в София (ВИДЕО)  Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ) 5 мин. Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ)  Майка намушка с нож 4-годишната си щерка 1 мин. Майка намушка с нож 4-годишната си щерка  Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото 2 мин. Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)

„ На 11 метра от Лондон “ – събитие за същински върли футболни почитатели

По време на събитието проведено от Heineken®, Йежи Дудек направи същинско шоу за почитателите, като сътвори другарска и изпълнена с позитивни страсти атмосфера. Почитателите на футбола освен премериха сили с полския вратар, само че имаха и неповторимата опция да си поговорят с него, да си вземат подпис и да се снимат дружно с някогашната звезда на „ Ливърпул “.

Димитър Бербатов, който също се причисли към събитието, влезе в ролята на „ треньор “ на участниците атакуващи вратата на Дудек. Той ги приготвяше преди да се изправят против световноизвестния вратар, като им даваше препоръки и ги поддържаше на терена.

Кулминацията на събитието беше томболата всред отбелязалите гол на Йежи Дудек, които се „ състезаваха “ за един билет за двама за финала на UEFA Champions League на стадион Уембли в Лондон на 1 юни 2024 година

Изненадите на известната марка бира не престават, тъй като чоп дефинира други 50 от взели участие в онлайн играта, които си завоюваха по един билет за двама за специфична прожекция на финала проведена от Heineken®, която ще се състои в София, още веднъж на 1 юни.

Йежи Дудек

Йежи Дудек е емблематичен вратар, печелил Шампионската лига. Наричан още героят от Истанбул, поради трагичния край на Шампионската лига през 2005 година, когато играе с фланелката на „ Ливърпул “. Освен оценките, които Йежи Дудек печели с Ливърпул, той печели шампионска купа на Нидерландия с Фейенорд, както и купа, купа и суперкупа на Испания с екипа на Реал Мадрид.

„ На 11 метра от Лондон “ е част от акцията на Heineken ® „ Наздраве за същински върлите почитатели “

„ На 11 метра от Лондон “ е част от акцията на Heineken® „ Наздраве за същински върлите почитатели “. Кампанията разрушава стандартите и гради ново схващане за смисъла на това да си „ същински върл почитател “. Кампанията цели да  промени негативното усещане към това разбиране и да помогне футболът да стане по-приобщаващ спорт.

В „ Наздраве за същински върлите почитатели “ Heineken® слага в светлината на прожекторите тези почитатели, които кръщават домашните си любимци или даже децата си на най-любимия си футболист. Това са тези почитатели, които преди всеки мач извършват обред в чест на тима си, с цел да реализира той победа. Това са тези почитатели, които чакат с часове, с цел да получат подпис и тези, които са подготвени да станат когато и да е на денонощието, с цел да изгледат мача на своя обичан тим.

Heineken® поддържа футболният терен да се трансформира в едно по-положително и приобщаващо място, където дружно всички могат да се насладят на удоволствието от този спорт. Кампанията си е сложила за цел да освежи разбирането какво значи да си същински върл футболен почитател, като придаде искра на нещо, което дълго време се е асоциирало с неприятно държание.  

Повече информация за това по какъв начин Heineken® поддържа да се построи по-положително и приобщаващо преживяване за всички футболни почитатели тук: https://www.heineken.com/realhardcorefans.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР