София Жирау влезе в историята, като стана първият модел със

...
София Жирау влезе в историята, като стана първият модел със
Коментари Харесай

Запознайте се с София Жирау - първият модел със синдром на Даун на Victoria`s Secret

София Жирау влезе в историята, като стана първият модел със синдрома на Даун, който театралничи за Victoria’s Secret.

С новината се похвали и самата София, като разгласи пред почитателите си, че взе участие в новата акция Love Cloud на американската марка за долни дрехи, която популяризира сбирката от всекидневно долни дрехи.

Кариерата на 25-годишна пуерториканска манекенка и активистка потегля нагоре от момента, в който прави своя дебют на стилния подиум на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари 2020 година Оттогава младата дама буди все по-голям интерес към себе си от страна на стилната промишленост.

Victoria’s Secret започва поредност от начинания през последните няколко години, пробвайки се по този метод да си върне доверието на фона на намаляващите продажби и предходните обвинявания за полов тормоз над моделите.

Сред последните ходове на компанията са първит сутиен за дами, претърпели мастектомия, разнообразни цветове долни дрехи за разнообразни тонове на кожата. А след рецензии, че във компанията липсва полово многообразие, тя даже нае и транссексуален модел в лицето на Валентина Сампайо.

Отскоро, с изключение на модел със синдрома на Даун, в компанията работят и plus size модели на долни дрехи.

Новата сбирка Love Cloud на Victoria’s Secret е на пазара от понеделник, като концепцията е да показа на клиентките си оптимално комфортно и удобно долни дрехи за всекидневието.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР