София. И тази година международното изложение TRUCK EXPO 2018 е

...
София. И тази година международното изложение TRUCK EXPO 2018 е
Коментари Харесай

Повече от 100 световни бранда и 20 автомобилни новости са представени на TRUCK EXPO 2018

София. И тази година интернационалното ревю TRUCK EXPO 2018 е хазаин на огромните имена в тежката автомобилна промишленост. От 7-ми до 9-ти юни на летище " Лесново " e изложена цялостната гама индустриални транспортни средства, артикули и услуги за бранша. Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). Това оповестиха от пресцентъра на TRUCK EXPO 2018 .
От през днешния ден до 9-ти юни посетителите на ревюто ще могат да се срещнат с всички новости в товарни отрасъл, сподели ръководителят на секция „ Товарни коли “ и член на Управителния съвет на ААП Георги Загоров. „ Изложението е на повърхност от 10 000 кв.м., изложителите са 54 компании, свързани със бранша на товарните коли. Ще видите над 600 експоната и над 20 министър председатели. По добра традиция доста от експонатите са за първи път пред българска аудитория, доста от тях са с интернационалните награди. Нашите гости ще могат да се срещнат с всички новости в този отрасъл на едно място. И освен да се срещнат, а който желае ще може да се възползва от обичайния към този момент тест драйв “, акцентира Георги Загоров.
„ Очарован съм от това, което виждам на летище " Лесново ". Надявам се ревюто да стане една добра традиция. Надявам се новите камиони в българските компании също да станат традиция, поради по-добрите индикатори, само че най-много поради сигурността “, сподели ръководителят на Комисията по превоз, осведомителни технологии и известия към Народно събрание Халил Летифов. Той акцентира единната позиция на всички парламентарни групи, държавното управление и българските евродепутати в отбраната на българските превозвачи при разискванията по пакета „ Мобилност “. „ Дотук има позитивен резултат, само че е значимо да продължим тази битка в полза на българските транспортни компании. Съзнаваме, че оттук насетне имаме да свършим още доста работа “, акцентира Халил Летифов.
Откриваме ревюто в един знаков интервал, в който приказваме за българския транспортен бранш, сподели и зам.-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов. Той уточни растежът на вложенията със 7.2% през първото тримесечие на тази година и приноса на транспортния бранш. „ България се развива и в аутомотив бранша. Имаме нови компании, над 170 компании създават автомобилни съставни елементи. Имаме упоритостта скоро да асемблираме рейсове в България, а за какво не и камиони “, добави още Лъчезар Борисов.
Повече от 20 министър председатели и автомобилни новости чакат посетителите на TRUCK EXPO 2018. Там са и всички модели, наградени с влиятелни интернационалните автомобилни награди за годината. Избраните за „ Камион на 2018-та година “ - DAF XF и DAF СF са измежду експонатите. Освен тях, за първи път на ревюто DAF демонстрира и камиона си DAF LF. Спечелилият най-престижния относителен тест в Германия – 1000-точковия относителен тест – Scania R 450 също е застанал на пистата на летище " Лесново ". Шведската марка е подготвила за посетителите и две министър председатели – на новия Scania V8 и на Scania XT.
Лекотоварният сегмент също не отстъпва на предизвикването да впечатли българската аудитория. Само три месеца след международната си премиера през февруари, край София идва новият Mercedes-Benz Sprinter, чиито първи доставки стартират през този месец. Луксозната марка демонстрира на ревюто и новата си Х-класа, чийто сериозен ъгъл на заход и над 200 мм луфт допуска положителни офроуд качества. На TRUCK EXPO 2018 ни чака ISUZU D-Max, определен за Многофункционален автомобил на 2018 година и Volkswagen Crafter - Международен ван на 2017 година. Ford ще покаже Ranger - единственият пикап в света с 5 звезди на EuroNCAP и Custom – също с 5 звезди за сигурност на EuroNCAP. Пътническият ван на марката Tourneo Custom идва на ревюто освежен, с модел от 2018. Всeки от изложените модели може да бъде тестван, с цел да покаже качествата си и внедрените нови технологии и съоръжение.
TRUCK EXPO 2018 ще продължи до 9-ти юни и чака своите гости от 10:00 до 18:00 часа на 7 и 8 юни, а в съботния 9-ти юни - от 10:00 до 16:00 ч. За най-малките има детски ъгъл с доста занимания и игри, а за всички гости - лотария с награди. Входът е безвъзмезден след регистрация тук.
DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS застават пред очите на българската аудитория и бизнес с най-новите си модели, технологии и съоръжение. Редом до тях са лекотоварните модели на FORD, ISUZU, MITSUBISHI, PEUGEOT, PIAGGIO, VOLKSWAGEN, както и производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, съоръжение и екипировка. В най-голямото събитие за индустриални транспорти у нас вземат участие още компании за сервизно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови и застрахователни артикули, вериги бензиностанции и други. Всичко, от което секторът има потребност, е събрано на едно място.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР