София. Гражданите видяха каква безотговорност цари, как искат да ни

...
София. Гражданите видяха каква безотговорност цари, как искат да ни
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Гражданите видяха каква безотговорност цари, как искат да ни хвърлят в хаос при 165 депутата мнозинство и да се отива на нови избори

София. Гражданите видяха каква безнаказаност царува, по какъв начин желаят да ни хвърлят в безпорядък при 165 депутата болшинство и да се отива на нови избори. Това сподели министър председателят в оставка и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов във видео, излъчено в формалния му профил във „ Facebook “ .

„ С още десетки милиони изхарчени не за STEM кабинети, а за избори. Те нямат потенциал да ги проведат. Както се обзаложих, че Слави Трифонов няма да излезе за министър председател, а ще излъже хората, той ги излъга. Няма да покаже кабинет, тъй като това са още 2 месеца извъртане – дайте ни цялата власт и ние ще ви покажем какво можем. Не, излезте и кажете - ето нашия План, ние отхвърляме STEM кабинетите и желаеме еди какво си, ще създадем това, това и това. Нека хората да избират “, съобщи Бойко Борисов.

„ А ние в този момент като от пещерата, добре че има „ Facebook “ – едно известие и би трябвало да си вършим другите заключения. Ние сме към този момент жители, желаеме този, който ще ни ръководи да излезе и да каже по какъв начин. Или играят някаква игра с Румен Радев, с цел да държат страната в безпорядък. Не знам, само че има ли по-нормално от това да излезеш и да кажеш – смятам, че моята партия е най-хубавата, аз съм претендент за министър председател, с няколко езика. Има една отпратка в известието, че Антоанета Стефанова знае 5 езика “, сподели още Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР