София. Единственият женски двубой в 48-тата Гала вечер от поредицата

...
София. Единственият женски двубой в 48-тата Гала вечер от поредицата
Коментари Харесай

Нежното острие на „MAX FIGHT” Теодора Кирилова се изправя срещу испанка на „MAX FIGHT 48” 11 февруари, гр.София

София. Единственият женски дуел в 48-тата Гала вечер от поредицата “МАКСФАЙТ “ опълчва една от най-хубавите български състезателки Теодора Кирилова против испанката Луиза Бургос. Сблъсъкът се обрисува да вдигне адреналина в зала EFE, така където на процедура среща две опитни състезателки, които в категория до 52кг ще премерят умения в трирундов мач по разпоредбите на К1.
Двете кикбоксьорки имат забележителен опит в най-тежката версия на този спорт муай тай, както и дългогодишна кариера в аматьорския спорт.

Освен двукратна международна шампионка по муай тай, Теодора Кирилова е и трикратна европейска шампионка, и притежател на злато от Балканско състезание по муай тай. В своята професионална кариера 30-годишната състезателка има 8 победи от 8 мача, 3 от които реализирани с нокаут. Теодора към този момент записа една победа и на кръга на „ МАКСФАЙТ “, досега няма позволена загуба.

Завиден опит в бойните спортове има и представителката на испанската столица Мадрид, която в своята професионална кариера има 6 победи и единствено 1 загуба. Луиза Фернанда Ернандес Бургос обаче има опит от над 150 мача в своята аматьорска характерност и забележителен опит в тай бокс срещи от открити шампионати в Тайланд и Испанските провинции. Луиза Бургос има участия в мачове по кикбокс, муай тай, както и професионален бокс.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР