София. Днес министърът на вътрешните работи Младен Маринов проведе протоколна

...
София. Днес министърът на вътрешните работи Младен Маринов проведе протоколна
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов проведе среща с главния прокурор на Турция Акарджа

София. Днес министърът на вътрешните работи Младен Маринов организира протоколна среща с Мехмет Акарджа, основен прокурор на Република Турция. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Срещата бе част от работното посещаване на турския основен прокурор по покана на българския му сътрудник Сотир Цацаров.
Министър Маринов даде висока оценка на двустранното съдействие в региона на вътрешните работи, ориентирано към справяне с общите провокации – противодействието на противозаконната миграция, проведената престъпност, тероризма. Изрази подготвеност за продължение на градивното съдействие по всички въпроси от съвместен интерес.
Главният прокурор на Република Турция също оцени високо равнището на двустранните връзки във всички области, като акцентира, че и сред прокуратурите на двете страни също са построени директни контакти и се работи взаимно по съответни случаи от интерес на двете страни.
На срещата участваха основният прокурор на Република България Сотир Цацаров, основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов и началникът на кабинета на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР