София. Д-р Антоанета Барес, изпълнителен директор на Национална компания индустриални

...
София. Д-р Антоанета Барес, изпълнителен директор на Национална компания индустриални
Коментари Харесай

Д-р Антоанета Барес, изпълнителен директор на НКИЗ: Трябва да продължим да привличаме аутомотив компании

София. Д-р Антоанета Барес, изпълнителен шеф на Национална компания индустриални зони (НКИЗ), показа парковете на компанията в страната по време на конференция на тематика „ Иновации и благоприятни условия в автомобилната промишленост “. Това оповестиха от НКИЗ . Основна цел на събитието, проведено от Международната консултантска компания Goduni GmbH взаимно с Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), беше основаването на бизнес-контакти, както и задълбочаване на съществуващите търговски и партньорски връзки сред български и немски предприятия в този бранш.

„ Инвестициите са значими както за всяка страна, по този начин и за всяка компания. България се нарежда доста съществено на картата на страните, които имат капацитет за развиване на автомобилната промишленост. Само на територията на Индустриален парк София-Божурище имаме няколко компании, които създават съставни елементи за коли “, показа доктор Барес и добави, че Бер-Хелла Термоконтрол е едно от тези сдружения. „ Те са водач в автомобилната промишленост в региона на развойна активност и произвеждане на електронни панели за климатици на коли. Друга компания прави на територията отново на парка ни в Божурище база за планиране и произвеждане на автомобилни и електронни модули. Имаме и компания, която се занимава с произвеждане на съставни елементи за автомобилни газови системи “, сподели изпълнителният шеф на НКИЗ.

По думите на доктор Барес едно от провокациите сега е да продължим да привличаме аутомотив компании и да трансформираме България във все по-търсен сътрудник за основаване на нови производства. Тя добави, че страната ни е удобна среда за привличане на вложения. „ Национална компания индустриални зони предлага на своите вложители паркове с построена инфраструктура и първокласни местоположения. Ние сме профилирани в проектирането, развиването и ръководството на индустриални паркове и софтуерни центрове “, сподели тя по време на конференцията „ Иновации и благоприятни условия в автомобилната промишленост “.

В събитието взеха присъединяване Кристоф Айххорн, дипломат на Федерална република Германия в България, Калина Константинова, зам.-министър на стопанската система, представители на български и немски компании и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР