София. Чухте ли Борисов? От дума на дума си дойдохме

...
София. Чухте ли Борисов? От дума на дума си дойдохме
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Борисов признава,че е координирал със Станишев махането ми

София. „ Чухте ли Борисов? От дума на дума си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което самичък сътвори. Какви ли разкрития ще направи още? Миналата седмица стартира поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно против какво. А през днешния ден призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .

„ Представяте ли си: водачът на ръководещата партия споделя на водача на опозицията да в профил неуместните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в Българска социалистическа партия и задачата на вътрешната съпротива “, уточни водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите ѝ през днешния ден министър председателят в оставка Бойко Борисов е разкрил, че е разговарял със Сергей Станишев по времето му на ръководител на Българска социалистическа партия да в профил Нинова от партията.

Днес Бойко Борисов даде изказване от болничното заведение, в което разгласи предложенията си за държавно управление на ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР