София. БСП ще се обърне отново към българските избиратели, за

...
София. БСП ще се обърне отново към българските избиратели, за
Коментари Харесай

Манол Генов: БСП се поучи от грешките си

София. Българска социалистическа партия ще се обърне още веднъж към българските гласоподаватели, с цел да отиде там, където й се поставя. Видяхме грешките си, учим се от тях и сме подготвени за по-добър резултат на идните избори. С цялостно единогласие през днешния ден Националният съвет (НС) утвърди отчета на Корнелия Нинова за настоящата конюнктура и Плана за деяние на идните избори. Народно събрание избра и Кристиан Вигенин за ръководител на предизборния щаб на левицата. Това съобщи пред Nova news Манол Генов, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в оставка, оповестиха от пресцентъра на партията .

„ Българска социалистическа партия би трябвало да излезе от моментната обстановка, в която се намира. Да убеди българските гласоподаватели, тъй като Българска социалистическа партия бе подценена. Кой различен, с изключение на левицата, бе и е единствената опция на порочния модел на ръководство? ”, попита реторично Генов.

Социалистът изясни, че идната събота още веднъж ще има Национален съвет на Българска социалистическа партия, на който ще бъде препоръчано ново Изпълнително бюро и ще бъдат прегледани водачите на листи и местата за гражданските квоти.

Помолен за коментар по отношение на състава на служебното държавно управление, Манол Генов съобщи, че като експертиза кабинетът наподобява доста добре. Той добави, че външните оценки също са такива, като хората го натоварват с доста упования и доста работа. „ След десетгодишното ръководство на ГЕРБ хората са обезверени ”, посочи Манол Генов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР