София. Борислав Кьосев е новият старши треньор на Спортист Своге.

...
София. Борислав Кьосев е новият старши треньор на Спортист Своге.
Коментари Харесай

Спортист Своге назначи Борислав Кьосев за старши треньор

София. Борислав Кьосев е новият старши треньор на Спортист Своге. Роденият през 1980 година експерт ще води тима през сезон 2021/2022. Спортист ще бъде първи професионален тим в кариерата на Борислав Кьосев. През 2011 година той стартира работа в школата на ДИТ, а през 2014-та се мести в Левски, където работи до преди два месеца. Той е в основата на набор 2002 на „ сините “, които към този момент изпратиха футболисти в представителния отбор на Левски.

„ Продължаваме линията да даваме късмет на млади треньори. Така бе с Ивайло Василев, по този начин е и с Борислав Кьосев. Той е човек, който кипи от възторг и желае да работи. Това са ми първите усещания от него. Разбрахме се извънредно бързо. Мисля, че той ще придвижи своето предпочитание за триумфи и върху футболистите, а това ще докара до нужните резултати “, съобщи ръководителят на УС на Спортист Петър Веселинов.
„ Много съм благополучен, че ще имам опцията да работя в Спортист Своге. От известно време беседваме с президента на клуба Петър Веселинов. Това е същинско предизвикателство. Първа стъпка за мен в мъжкия футбол. Аз съм човек, който има високи цели. Аз съм максималист в това, което върша “, бяха първите думи на Борислав Кьосев.

„ През идващия сезон желая Спортист да преследва високите цели, които имаше и през миналата година. Трябва да надграждаме. Следях тима. Тук има доста добра основа, опитни футболисти и някои млади момчета, които имат добър капацитет. Следващият интервал от няколко седмици е извънредно значим, тъй като би трябвало да изградим тима. Знаете, че 80% от триумфа де дължи на футболистите. Щастлив съм, че ще работя и с опитни футболисти, които имат извънредно огромен опит в професионалния футбол “, добави още Кьосев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР