София. Българските патриоти ​с готов Закон за защита половата идентичност

...
София. Българските патриоти ​с готов Закон за защита половата идентичност
Коментари Харесай

Българските патриоти ​с готов Закон за защита половата идентичност на децата от раждането им

София. " Българските патриоти " ​с подготвен Закон за отбрана половата еднаквост на децата от раждането им. Тази вест заяви съпредседателят на Коалиционния съвет и лидер на листата на „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ в Русе Искрен Веселинов по време на среща с РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ. Това оповестиха от пресцентъра на " Българските патриоти " . Това е най-голямата родителска организация в страната, която се бори против опитите за налагане на джендър идеологията и прокарването на провокативни „ интерсекс “ стратегии в детските градини и учебните заведения. Срещата се организира по покана на РОД, които бяха показани от адв. Владимир Шейтанов и Давид Александров. На нея участваха и лидерът на листата на Патриотите в 23 МИР София Кузман Илиев и доктор Султанка Петрова – лидер на листата в Перник, както и претендентът за депутат от патриотичната коалиция проф. Христо Смоленов.

Припомняме, че главните послания на " Българските патриоти " са „ Семейство, приходи и сигурност “. Преодоляването на демографската рецесия посредством безвъзмездни детски градини, изцяло гратис обучение, учебници и медикаменти до 12-и клас, поощряване на раждаемостта посредством стратегии и данъчни облекчения за младите фамилии, в това число и освобождението от Данък добавена стойност при закупуването на жилища, дотиране от общините за възнаграждение на частни занимални при неспособност децата да се класират в общински детски градини и други - са единствено дребна част от ограниченията, залегнали в програмата на патриотичната групировка.

Адв. Владимир Шейтанов от РОД акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация е партията, която е единствената действително работила по изброените политики и беше безапелационен:
" Ето за какво ние ще подкрепим точно тези партии от патриотичния бранш, които поддържат борбата на РОД. Ние нямаме различен интерес с изключение на отбраната на ползите на нашите деца ".

Искрен Веселинов, който е и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация, увери представителите на родителското придвижване в това, че " Българските патриоти " в лицето и на трите партии са припознали всички общи политики по отбрана на фамилията и децата и ще продължим дружно да отстояваме морала, християнските полезности и фамилията като съюз сред баща-мъж, майка-жена, и техните деца.
" Ние поемаме уговорката и дори имаме подготвен вид на законопроект вид „ Орбан “ за отбрана на децата от педофилия и от ЛГБТИ агитация на лица под 18 години. Това ще е измежду първите закони, които ние, " Българските патриоти ", ще внесем в идващия парламент. За нас това е знак на нормалността ", добави още Веселинов и акцентира, че екипът на доктор Султанка Петрова работи по основаването на новия закон.

Тя от своя страна очерта рамката на готвения законопроект с работно заглавие „ Закон за отбрана половата еднаквост на децата от раждането им “ и изброи главните моменти в него. Д-р Петрова акцентира още, че огромният проблем в България е демографията, а тя няма метод да се преодолее без обществени политики и политики по приходите по отношение на фамилията.
" Ако желаеме да защитим правата на децата, то би трябвало работим дружно. На България ѝ останаха морала, фамилията и религията. Трябва да ги защитим ".

Водачът на листата на " Българските патриоти " за 23 МИР в София Кузман Илиев обърна внимание на смисъла на консерватизма.
" Консерватизъм значи да запазиш връзките в нацията. Нацията е проекция на фамилията. Икономиката е безсмислена, в случай че няма крепко общество. Битката през днешния ден е с онази демократична концепция, която желае да унищожи обществата, да размие нациите. Това е борба за нов международен ред ", беше безапелационен икономистът.

Кандидатът за депутат в 24 МИР проф. Христо Смоленов го добави, като акцентира, че ставаме очевидци на опит за международен диктат на малцинството с големи финансови благоприятни условия над болшинството, което желае нормалност.

Ето и главните точки, които включва Законът за отбрана половата еднаквост на децата от раждането им:
- Забрана на просветителни стратегии и наличие, в които се загатва за ЛГБТИ общности;
- Забрана на обучителни стратегии, в които се пледира за толерантно отношение към ЛГБТИ общности;
- Забрана на книги, филми и други със наличие за деца и младежи до 18 години, в които се приказва за полова ориентировка с изключение на хетеросексуалната;
- Забрана на информация за промяна на пола, съдържащи се в книги, филми и др.;
- Забрана на реклама, в която ЛГБТИ общности са показани като нещо всекидневно и нормално;
- Строги наказателни ограничения против половото принуждение над деца и младежи до 18 години, включително и химическа кастрация;
- Забрана на лицата, сменили пола си, да си сменят имената;
- Забрана на хомосексуални да осиновяват деца.

От обединението напомнят: " През март, при следващия опит Екологичен потенциал да наложи ЛГБТИ+ извращенията като норма, само ние, " Българските патриоти " от Вътрешна македонска революционна организация, обявихме България за зона без ЛГБТИ агитация. Няма да допуснем нападателния демократизъм да претопи националността ни, културната ни, религиозната ни и морална еднаквост! "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР