София, 7 юли 2022 – В продължение на почти десетилетие

...
София, 7 юли 2022 – В продължение на почти десетилетие
Коментари Харесай

TBI Bank премахва таксата за съхранение на средства по разплащателни сметки за корпоративни клиенти

София, 7 юли 2022 – В продължение на съвсем десетилетие Европейската централна банка поддържаше главния лихвен % под нулата. Това докара до пазарна обстановка, при която банките последователно стопираха да оферират лихви по депозити и даже начисляваха негативни лихвени проценти на корпоративните си клиенти посредством така наречен такса „ предпазване на средства “. Това освен сътвори спомагателна финансова тежест върху бизнес дейностите, само че и принуди доста български компании да мислят за други възможности по какъв начин да ръководят финансовите си запаси без да бъдат таксувани за това.

TBI, една от най-рентабилните банки в Югоизточна Европа, непрекъснато потвърждава своя метод, насочен към клиента. Банката беше една от дребното финансови институции, които предложиха позитивна рентабилност за физически лица, посредством обичайно преференциалните си спестовни артикули за да се трансформира в най-предпочитаното място за спестяванията на клиентите. От месец юли 2022 година TBI Bank отстранява таксата за предпазване на парични средства по разплащателни сметки за корпоративни клиенти, без значение от сумите, държани в банката.

TBI е и една от дребното банки на пазара, които оферират позитивни лихвени проценти за бизнес депозити в лв., евро и щатски долари, достигащи до 0,80%. В допълнение към позитивните лихвени проценти, TBI предлага на бизнеса и рентабилни транзакционни услуги, отлични валутни курсове и висока степен на еластичност при структуриране на спестовните и капиталовите им проекти.

„ Удовлетворяването на потребностите както на клиентите ни физически лица, по този начин и на бизнес клиентите ни е главен фокус за екипа на TBI “, споделя Лукас Турса, старши вицепрезидент в TBI Bank. „ В актуалната нестабилна икономическа среда анулацията на таксата за предпазване на средства ще даде на нашите сегашни и бъдещи корпоративни клиенти спомагателна финансова еластичност и непоклатимост “.

За повече информация:

[email protected]
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР