София. 35% от завършващите трите паралелки на 12-и клас на

...
София. 35% от завършващите трите паралелки на 12-и клас на
Коментари Харесай

62-ма абитуриенти от СУ Васил Левски в Русе получиха дипломите си

София. 35% от завършващите трите паралелки на 12-и клас на СУ „ Васил Левски “ са отличници. Това беше оповестено по време на провелата се през днешния ден гала в учебното заведение, на която своите дипломи получиха 62-ма възпитаници, от които 22-ма с отличен триумф. Това оповестиха от Областна администрация - Русе .

Двама от тях са триумф 5.98. С най-голям триумф е 12в клас – 5.25, следван от 12б с 4.98 и 12а с 4.84. Колкото до държавните зрелостни изпити, възпитаниците на най-голямото учебно заведение в района са посочили най-голям триумф на матурата по британски език – 5.37. Средният резултатът по български език и литература е 4.68.

Сред формалните посетители на събитието бяха заместител регионалният шеф доктор Стефка Караколева, заместник-кметът по филантропични действия на Община Русе Енчо Енчев, заместник-ректорът на Русенския университет доцент доктор Десислава Атанасова, както и началникът на Регионалното ръководство на образованието доктор Росица Георгиева.

Д-р Караколева пожела възторг и триумф на зрелостниците, както и да бъдат все по този начин работливи, старателни и да следват фантазиите си. „ Продължете връзката между тях и не забравяйте своите учители. Връщайте се още веднъж в учебното заведение си и произнасяйте името на патрона си с горделивост. Бъдете почтени негови почитатели! “, сподели още тя. Заместник регионалният шеф доктор Караколева насочи и зов към завършващите постоянно да работят за богатството на Русе.

„ Община Русе се надява един ден откакто завършите висшето си обучение да се върнете тук, тъй като ние имаме потребност от вас и ще ви чакаме с неспокойствие. “, съобщи заместник-кметът Енчо Енчев. Той акцентира и изключителната роля на преподавателите, управлението на учителите и Регионалното ръководство на образованието за отличното показване на зрелостниците на изпитите в изискванията на рецесията, подбудена от COVID-19. „ Днес е денят, в който получавате тапия за приблизително обучение, която е отзив за зряла възраст. “, добави още Енчев.

Началникът на РУО показа с бъдещите студенти, че потеглят по един дълг път, водени от своите фантазии, вяра и упоритости, изпълнени с религия, креативност и предпочитание за реализиране на триумфи.

Директорът на учебното заведение Красимира Иванова пожела на зрелостниците да стъпват решително по определения от тях път, вярвайки в сосбветните си сили и благоприятни условия. „ Тук беше вашата първа житейска школа. “, сподели още тя и пожела на досегашните си възпитаници да продължат да са упорити и настойчиви, работливи и безкористни, почтени и дружелюбни, а също дейни и в никакъв случай да не се оставят на апатията и безразличието.

„ Развивайте се в това, което сте избрали. Дано постигате триумфите с още по-малко компликации! “, сподели заместник-ректорът на районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “ доцент доктор Десислава Атанасова. Освен това тя прикани младежите да не не помнят другарствата си, тъй като ще са им нужни постоянно и изрази убеденост, че са получили една постоянна основа в междинното си обучение, която е отлична база за по-нататъшния им триумф.
СУ „ Васил Левски “ осъществя и един от най-големите приеми в първи клас – общо осем паралелки. Предоставя се опция за засилено проучване на китайски и японски език, хореография, изобразяване и даже компютърно моделиране. В идващите три години се планува и построяването на нов корпус към учебното заведение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР