София. 19-годишната Зара Ръдърфорд кацна на летище София със своя

...
София. 19-годишната Зара Ръдърфорд кацна на летище София със своя
Коментари Харесай

Летище София спирка от околосветското пътешествие на Зара Ръдърфорд

София. 19-годишната Зара Ръдърфорд кацна на летище София със своя свръхлек аероплан, оповестиха от пресцентъра на летище София . Българската столица е една от спирките на Зара в опита ѝ да усъвършенства международния връх за най-млада жена, която е обиколила света, летейки напълно сама. Дотук младата госпожица е минала през повече от 50 летища из целия свят, като остават още няколко спирки, преди да „ затвори “ околосветската си обиколка в Белгия след няколко дни.

На летище София Зара беше посрещната от Кристиян Стошек, основен шеф „ Трансформация “ и изпълнителен шеф „ Наземно обслужване “ на „ СОФ Кънект “: „ Бих желал да поздравя Зара, която е толкоз смела и рискована, и да ѝ пожелая триумф в преследването на връх. За нас е наслаждение, че тя избра летище София за спирка в своето пътешестване.
Както виждате, столичното летище е място, където хората следват фантазиите си, честват и се случват огромни събития. Ние приветстваме всички, които желаят да посетят непознати места, което е допустимо посредством необятната ни гама от дестинации “.

„ Летище София е едно от най-гостоприемните летища, на които съм кацала. Тук получих едно от най-топлите посрещания по време на цялото ми странствуване “, това сподели Зара Ръдърфорд пред публицисти на конференцията, състояла се на Терминал 2.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР