София, 1 февруари 2021 г. – В контекста на все

...
София, 1 февруари 2021 г. – В контекста на все
Коментари Харесай

TBI Bank и GombaShop с услуга за онлайн покупки на изплащане

София, 1 февруари 2021 година – В подтекста на все по-увеличаващото се ползване на онлайн услуги и извършване на покупки, TBI Bank подписа партньорство с GombaShop – водеща компания за даване на цифрови решения за електронна търговия в България. GombaShop разполага с разнородни благоприятни условия и функционалности, с които помагa на дребните и междинни бизнеси да основат личен онлайн магазин – от дизайн и маркетинг услуги до такива за хостинг и сигурност. Благодарение на партньорството си с TBI, над 1800 онлайн магазина, подкрепени от GombaShop, към този момент могат да предложат на клиентите си нов разплащателен способ за продажби на погашение на електроника, бижута, мебели и редица други.

Като организация със мощен фокус върху клиента, това е следващата крачка, която TBI Bank предпиема, с цел да обезпечи на българите цифрови решения, правещи разплащанията по-лесни, по-бързи и без да постанова спомагателна такса. Тази нова услуга ще разреши на всички търговци на GombaShop да бъдат по-гъвкави и ще отговори на непрекъснато изменящите се потребности на клиентите като им даде опция да изберат най-удобната разплащателна алтернатива за тях. Всеки търговец към този момент може да добави бутон TBIPay, давайки опция на клиентите си за покупки с погашение на вноски.

Сред основните преимущества на решението е и спестяването на време за потребителите, защото целият развой се случва напълно в цифрова среда – от поръчката, през процеса за кандидатсване, до приемането на отговор единствено за няколко минути и без да се изисква визитата на физически офис на банката. В допълнение, тази нова функционалност цели освен да обезпечи нужната сигурност и улеснение за клиентите, само че също по този начин да спомогне за ускорение на продажбите на търговците, защото в тези невиждани времена бизнесите се изправят пред все по-големи провокации.

Потребителите пък ще могат да изплатят вноските си както онлайн, по този начин и офлайн, с помощта на „ phygital “ (микс от физически и цифрови канали) бизнес модела на TBI. Продуктите, които могат да бъдат закупени с TBIPay са на стойност от 100 лева до 30 000 лева и могат да бъдат изплатени в период от 3 до 48 месеца.

„ Като част от цифровата промяна на TBI, партньорството ни с GombaShop обезпечава ново, дейно онлайн решение, което ще бъде потребно както за търговци, по този начин и за техните клиенти “, сподели Армен Матевосян, основен търговски шеф в TBI Bank. „ Радваме се, че в тези към момента предизвикателни времена, когато сигурността е основен приоритет, можем да предоставим услуга, която да помогне на дребните и междинни бизнеси, само че също по този начин да обезпечи сигурност за клиентите посредством изцяло онлайн услуга за разплащане на вноски. “

„ Щастливи сме, че дружно с TBI Bank можем да предоставим още едно основно преимущество за нашите клиенти “, сподели Георги Костов, изпълнителен шеф на GombaShop. „ Възможността да дадеш на клиентите си алтернатива за разплащане на вноски е от извънредно значение за бизнеси като онлайн магазини за електроника или мебели, изключително в този интервал от годината, когато Коронавирус рецесията към момента визира редица семейства. Сега, с цел да обезпечат сигурност и улеснение, функционалността за заплащане на вноски е налична за всички клиенти на GombaShop. “

 

 

 

За повече информация, апелирам, свържете се с:

Мария Желязова

Отдел „ Корпоративни връзки ”, TBI Bank

[email protected]

+359 894 332 366

 

За TBI Bank

 

TBI Bank е изцяло лицензирана банка с фокус върху клиенти, дребни и междинни предприятия и търговци, предоставяща финансови и в допълнение внедрени услуги посредством необятна мрежа от „ phygital “ канали и платформи. Оперираме в България, Румъния, Германия, Швеция и Полша и сме част от 4finance, един от европейските водачи в региона на цифровото потребителско финансиране. Чрез лична мрежа от 300 местоположения и доверена мрежа от над 10 000 търговци, TBI Bank обслужва повече от 1 милион клиента. Само през 2019 година сме дали над 500 хиляди заема. Успешният ни бизнес модел и фокусът ни върху клиентите, ни разрешава да бъдем една от най-печелившите и ефикасни банки в България през последните 7 години, в това число и номер 1 за 2019 година (Капитал K10). Екипът от отдадени експерти работи интензивно за бъдеще, захранвано от технологии, с цел да се превърнем в цифрова банка от последващо потомство.

 

 

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР