СОФ Кънект - операторът на летище София бе сертифициран съгласно

...
СОФ Кънект - операторът на летище София бе сертифициран съгласно
Коментари Харесай

Летище София се похвали със сертификат за качество и екология

" СОФ Кънект " - операторът на летище София бе сертифициран според критериите на Международната организация по стандартизация за сходство с условията за ръководство на качеството ISO 9001 и на околната среда ISO 14001. Това е резултат от осъществен одит на сертифициращия орган РИНА България, оповестяват от летището.

Сертификатите бяха връчени на изпълнителния шеф на „ СОФ Кънект “ Хесус Кабайеро от шефа на РИНА България Калин Панев. Документите удостоверяват, че въведената система за ръководство цели освен съблюдаване на законодателни и нормативни условия, само че е и база за обезпечаване на стабилно развиване. Повишаването на качеството на предлаганите услуги и равнището на задоволеност на пасажери и бизнес сътрудници се реализира и с уравновесен екологичен метод.

Стандартите по ISO обгръщат разнообразни действия, осъществявани от летищния оператор в сходство със Закона за гражданското въздухоплаване, даване на авиационно и комерсиално обслужване, осигуряващо високо равнище на качество, сигурност и сигурност, както и дейно потребление на ресурсите, и понижаване на отрицателното въздействие върху околната среда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР