Соченият за контрабандист Николай Николов – Паскал се издирва, твърди

...
Соченият за контрабандист Николай Николов – Паскал се издирва, твърди
Коментари Харесай

Без милост: Извънредна новина за Паскал след удара по митниците, униформени са на крак

Соченият за контрабандист Николай Николов – Паскал се търси, твърди Нова тв, базирайки се на свои източници.
Той е упрекнат като член на незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. Заедно с него подведени под отговорност са и още трима, измежду които шефката на Агенция „ Митници ” Петя Банкова.
Паскал не е бил открит на адресите му по време на акцията на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията. Затова е разгласен за търсене. Повдигнато му е обвиняване задочно.
Той е апетитен за огромен контрабандист, за който няма информация до момента да е бил задържан, упрекван или съден. Роден е в Димитровград и за него се знае, че от години живее в прилежаща Гърция.
И през днешния ден в ареста остават тримата арестувани след акцията в Агенция „ Митници “. Държавното обвиняване ще изиска от съда да наложи най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.
Те бяха арестувани след акция на Комисията за противопоставяне на корупцията и Държавна организация „ Национална сигурност “. Искането за мярката ще бъде импортирано на 6 април.
Задържаните за 72 часа са шефът на Агенцията Петя Банкова и татко и наследник – Марин и Стефан Димитрови от Хасково. Бащата – Марин Димитров, е някогашен шеф на Агенцията по риболовство и аквакултури.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР