Собствениците на The Star Inn Pub в британския окръг Корнуол

...
Собствениците на The Star Inn Pub в британския окръг Корнуол
Коментари Харесай

Инсталираха електрическа ограда в бар

Собствениците на The Star Inn Pub в английския окръг Корнуол инсталираха електрическа ограда пред бара, с цел да се обезпечи обществена отдалеченост сред посетителите, написа локалният уебсайт Cornwall live.

Първо решили да слагат предупредителни табели в бара, само че това не се е получило, по тази причина решили да подхващат по-сериозни ограничения. Собствениците считат, че това е нужна мярка, тъй като са изморени да молят хора да съблюдават отдалеченост между тях, както и да не се доближават доста до барманите.

" Преди това хората не държаха на обществена отдалеченост, те просто правеха каквото си желаят - тъй че трябваше да бъдат ориентирани. Това е за обща сигурност ", споделя Джони Макфадън, един от мениджърите в The Star Inn Pub. Според него, по оградата не минава мощен ток. Двама гости обаче са се оплакали, че въпреки всичко са били ударени от ток.

Изданието отбелязва, че обява със фотографията на оградата във Фейсбук към този момент има няколкостотин лайкове, тя е споделена над 500 пъти. Потребителите на обществените мрежи пишат, че това е " най-хубавото, което са виждали в последно време ".
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР