Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на фенове.

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на фенове.
Коментари Харесай

Гриша Ганчев за финала с Левски: С какво ще ме купи Наско Сираков? С голия си з*дник ли?

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на въпроси на почитатели. В в детайли видео изявление пред формалния уебсайт той не спести мнение по най-важните и наболели тематики.

В третата, част която ТОПСПОРТ ви предлага, той приказва за финала за Купата и слуховете, че мачът е бил организиран.

" Знам ги двете лица, които пуснаха мнението, че може да се даде мача на Левски. Аз не съм като тях - всичко да се продава. С какво да ме купи Наско Сираков, с голия си гъз?! С кое да ме купи и какъв брой пари той би трябвало да ми даде, с цел да ме купи. Свързвало ме едно 30-годишно другарство. Аз имам познати, само че не и другар. Едни карти да играем с Наско. Моят другар е моето куче Пухчо.
 Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и доста хора това ги нервира
Гриша Ганчев: Проблемът ми е, че не влизам в комбинации и доста хора това ги нервира

" Много са подли ударите "

Отборът ни е в насипно положение. По-слаб тим от нас няма напролет и мога да се подпиша с двете си ръце. Страшната селекция, която имаше Локо (София), ни изтърва. Можеше да ни бие с 3-4 гола. Уникалната селекция на " царете ", събрани от прът и въже, там почти я търкалят. Ще забележим, идват и други мачове. Сигурно няма да е последно да падаме от такива хора, само че дай да забележим наклонността.

Аз като пристигнах, наклонността беше отрицателна, в този момент е по-позитивна. Играят се подредени мачове нон стоп. Б група да не приказваме, подобен смях настъпи. Разлика сред мен и един различен необут във футбола е, че при мен всичко не е непременно, към този момент. Ако може, почтено, по добър метод, да си спечелим, като не може, не може. С моите благоприятни условия аз съм можел да напазарувам мачове, тимове, играчи, съдии, БФС, няма метод това да се получи до момента в който съм аз в ЦСКА.

Трябва да кажа - абе, дай там да почнем, изкарай 5 милиона и аз 5 милиона, ще купим всичко... Това няма по какъв начин да се случи, ще си извоюваме всичко. Каквото си заслужим на терена, това е. Ако има вълшебник. Ако има Хари Потър, дано да каже по какъв начин ще станем първенци, аз съм склонен. Другото нещо, дайте, дайде, дайте, но ние какво дадохме? ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР