Собственикът на Царско село Стойне Манолов заяви пред Sportal.bg, че

...
Собственикът на Царско село Стойне Манолов заяви пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Кременлиев е основният виновник и се оправдава за големия провал, по-добре да мълчи

Собственикът на Царско село Стойне Манолов съобщи пред Sportal.bg , че цяла България е гледала мача против Арда и е видяла кой е по-добрия тим. Манолов добави още, че Емил Кременлиев е главният провинен за положението на Арда и в този момент търси по какъв начин да се оправдае за неверната селекция.

Тимът от София се наложи с 1:0 като посетител на тима от Кърджали. След мача спортният шеф на Арда Емил Кременлиев съобщи, че поради съдийството в този дуел управлението мисли дали да извади Арда от Втора лига. Същото направи пред нашата медия и президентът на клуба Петър Пешев.

“Какво да кажа за съдийството. Цяла България видя кой тим е по-добър. Домакините не са ни надиграла, че да чакат да им свирят дузпа, с цел да ни победят. Адмирации за Арда за материалната база, само че би трябвало да създадат и тим. В момента нямат подобен. Когато водим с 15 точки, би трябвало да почитат съперника. Емил Кременлиев е главният провинен за неприятното положение на Арда. Сега се чуди по какъв начин да се оправдава за неверната селекция. По-добре да мълчи. Още един път споделям, че материалната база не е задоволителна, би трябвало да създадат добър отбор. Ние си гледамe нашия клуб”, съобщи Манолов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР