Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че Станислав

...
Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че Станислав
Коментари Харесай

Стефанов: Ще видите какво ще се случва в шестицата, няма да се откажа, докато поръчковият съдия не бъде изхвърлен

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи пред Sportal.bg , че Станислав Тодоров е бил пратен на дербито с Левски, с цел да реже глави. Президентът на “белите” добави, че не желае да злепоставя българското съдийство и БФС, само че в случай че не се вземат незабавни ограничения, ще сигнализира УЕФА. Стефанов разяснява и идния мач на “сините” против Лудогорец в конфликта от 25-ия кръг на Първа професионална лига. Той чака “орлите” да бъдат порязани против отбора на Георги Дерменджиев.
 Пресконференция на Венци Стефанов и Александър Тарханов преди началото на сезона @@@
“Този арбитър беше пратен да реже глави. Аз от дълго време съм го споделил, че няма никакво място в родното съдийство, само че несъмнено го пращат да извършва поръчки. Виждате и този Маргаритов (страничния съдия), че се стигна до такава степен да подвига засада след осъществяване на тъч. Дузпата няма какво да я разясня, защото беше очевадна. Вижте при трите смени на Левски, по какъв начин футболистите се разхождаха и съдиите се правеха на ударени. Тримата рефери бяха подготвени на всичко да обслужат Левски. Ако им бяха споделили, за тях нямаше да съставлява никакъв проблем да пазят вратата на Левски”, стартира Стефанов пред Sportal.bg .
 Левски разруши Славия и чака цялостни трибуни на @@@
“Валят някакви нелепи обвинявания против мен, че съм бил заплашвал основния арбитър на почивката. Не съм толкоз малоумен, тъй като знам, че след този мач, даже и да се спъне, аз ще съм отговорен. Никак не ми се желае да компрометирам БФС и българското съдийство, само че в случай че не се вземат ограничения, такива нарушители да не свирят български мачове, ще пратя до УЕФА запис от мачовете Славия - Левски и преди време Пирин - Витоша (Бистрица). По този метод от централата ще се срещнат със слабото равнище на реферите ни. Какъв интернационален арбитър е този, който от тъч свири засада. Няма да се спра, до момента в който този арбитър не бъде отстранен от съдийството. На почивката на мача му споделих на него, че ще направя всичко допустимо, с цел да не свири повече. Нямам никакво желание да се откажа”, добави още той.

“Спомнете си мача Пирин - Витоша в Благоевград, където страничният арбитър подвигна високо флага за засада, само че същият този арбитър си затвори очите и подвикна на играчите играй, играй, с цел да може да отбележат гол.”, разяснява Венци Стефанов.
 Венци Стефанов с разбор на есенния полусезон в Първа лига @@@
“Ще видите с сходни съдии, какво ще се случва в мачовете от първата шестица. Всички останали тимове ги чака това. В неделя чакам Лудогорец да бъде порязан”, приключи президентът на Славия.

Първа лига 24 кръг, неделя 3 март  Славия 0:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР