Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разпореди двуседмичен лагер като

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разпореди двуседмичен лагер като
Коментари Харесай

Крушарски разпореди двуседмичен наказателен лагер в "Локомотив"

Собственикът на " Локомотив " (Пловдив) Христо Крушарски разпореди двуседмичен лагер като наказателна мярка за слабото показване на тима в последните седмици. Освен това на футболистите ще бъдат наложени финансови наказания.

В неделя Локомотив " позволиха тежка загуба с 0:3 в дербито с " Ботев ". Това беше трето следващо проваляне за " железничарите " и четвърто в последните пет мача. В предходния кръг те записаха домакинска загуба против намиращия се в зоната на изпадащите по това време " Славия " (1:2), а преди този момент претърпяха погром с 0:5 при гостуването на " Пирин ".

" Не обичам думата санкция, само че очевидно българина, в случай че не му бръкнеш в джоба, не се оправя елементарно. На този стадий не считам да пъдя никого, само че в случай че някой е решил да си тръгне, няма да го спирам ", сподели Крушарски, представен от Българска телеграфна агенция.

В петък " Локомотив " посреща новака " Септември " (София) в първия мач от 11-ия кръг на Първа лига. След това тимът ще отиде на 14-дневен лагер въз основата в Говедарица. " Това ще бъде част от глобата. Нека играчите се замислят и се приготвят на мира ", съобщи Крушарски.

Собственикът на " Локомотив " твърди, че не е в спор с последователите, които след срамната загуба в Благоевград желаеха да се " реже до кокал ". Той добави, че доста добре схваща болката им от слабата игра на тима и загубите в последните мачове.

" Искам да подчертая, че аз нямам проблеми с почитателите и да се спре да са спекулира с тях. След загубата ни от " Ботев " нощес бях до късно на нашия стадион в парк " Лаута ". Имаше служител на реда на входа, само че офанзиви и закани от страна на почитатели нямаше. Аз не видях такива дейности ", изясни Крушарски.

Междувременно в клуба чакат двама нови футболист във вторник. По думите на Крушарски това са " българин и чужденец, като единият от тях е доста класен реализатор ". Имената им ще бъдат оповестени след идването им в Пловдив.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР