Собственикът на Левски“ Наско Сираков застана пред медиите преди старта

...
Собственикът на Левски“ Наско Сираков застана пред медиите преди старта
Коментари Харесай

Сираков: Оставих ви да разкъсате Диксън като чакали

Собственикът на „ Левски “ Наско Сираков застана пред медиите преди старта на подготовката на " сините " за новото състезание. Той приказва и за селекцията на клуба, както и за договарянията с Джоузеф Диксън.

„ До края на тази седмица ще имаме повече изясненост. Изпратен ми бе документ от финансова институция, американска, за вложения за над 150 милиона $. Като всички в тази страна и аз съм Тома Неверни. Даден е документът за инспекция. Надявам се до 2-3 дни да има повече изясненост по въпроса “, изясни Сираков.

" До сряда ще имаме 100 %, американска банкова институция не дава такива документи под път и над път, това ми дава вяра. Той (Диксън – бел. ред.) е единственият човек, който е показал интерес към акциите на тима ".

" Срещал съм се Мъри няколко пъти. Станимир Стоилов е подготвен да се завърне в „ Левски “, в случай че се случат нещата и се подпише този контракт. Най-нормалното нещо е да желае да има явен небосвод пред тима. Не съм изгубил вяра, че ще се случат. Ако това стане, имаме подготвеност за селекция и за треньор “.

Акциите са в клуба, както и книгата на акционерите. Имам сделка с него, с цел да се отпускат регулярно пари за клуба, целите ще са други. Преди 20 дни получихме лиценз, тъй че нямаме проблем, от мониторинг не се притестяваме, „ Левски “ е най-изрядният клуб писмено ", съобщи Сираков.

" Тези пари, които ще дойдат в началото, ще ни оказват помощ да почистим огромна част от старите отговорности, да стартираме сезона и да създадем селекция. Ако и аз бях на конференцията (бел.ред. - с Диксън), тя щеше да продължи 2 часа, оставих ви го да го разкъсате като чакали ", добави още Сираков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР