Собственикът на Левски Наско Сираков е имал първоначални планове за

...
Собственикът на Левски Наско Сираков е имал първоначални планове за
Коментари Харесай

Трикратен шампион с "Левски": Сираков бе подведен

Собственикът на " Левски " Наско Сираков е имал първични проекти за клуба при идването си през лятото на м.г., които не са се осъществили по независещи от него аргументи. Такава версия стартира някогашният му съотборник и вратар на  " сините " Пламен Николов в изявление пред.

" Предполагах, че Наско има подготвен вид, а и самият той го сподели предходната година -  " Ще видите смяната " … Явно обаче нещата се трансформираха по-късно, нямам визия за какво и по какъв начин... Ясно е, че на Наско му се пече най-голямото яйце… Не му е елементарно. Явно бе измамен, тъй като си припомням неговите изявления за решение на обстановката ", разяснява Николов.

Трикратният първенец с " Левски " (1993, 1994, 1995 г.) обаче бе извънредно неудовлетворен от свършената работа по селекцията в отбора, която през зимния трансферен интервал включваше единствено чужденци. 

" Привлечените чужденци - Сулака, Рерас, Даске, Насиру Мохамед, по каква работа бяха в " Левски "?! Те изрично нямат място в тима и, за жал, са следващите, които след 20 дни ще бъдат забравени. Пропуснахме Билал Бари! Той гледа всички мачове от близко! Моят въпрос е - аджеба, кой носи отговорността за селекцията в " Левски "?  Преди имаше скаутско звено – то предлага, върви и гледа. Набелязва съответен брой играчи и някой ги утвърждава. Но кой е индивидът, който в този момент носи отговорността за привличането на Сулака, Даске, Рерас, Билал Бари? ", остро разяснява Николов.

Бившият национал, който бе и част от отбора на Мондиал`94 в Съединени американски щати, изрази мнение, че е рано досегашният помощник-треньор Живко Миланов да поема самичък отбора след напускането на Славиша Стоянович. " Живко Миланов няма лиценз и се употребява различен. Това не е проблем към този момент, само че в дълготраен проект Живко би трябвало да запише курс, което обаче ще отнеме време... Аз считам, че Живко би трябвало да има някой по-опитен към себе си, да натрупа още една-две години стаж и тогава, когато към този момент е по-подготвен, да работи. Ако би трябвало да отиде на стаж в някой клуб в Западна Европа, да види структурата на клуба, отговорностите на всеки в йерархията, треньорската работа и така нататък ", сподели Пламен Николов.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР