Собственикът на фирмата “Моко Солюшън” Димитър Дамянов, който се провали

...
Собственикът на фирмата “Моко Солюшън” Димитър Дамянов, който се провали
Коментари Харесай

Стана ясно защо се провали юбилейният мач на Георги Аспарухов

Собственикът на компанията “Моко Солюшън” Димитър Дамянов, който се провали на два пъти в организирането на юбилейния мач на един от най-обичаните български футболисти Георги Аспарухов-Гунди, даде своето пояснение. Както е известно, организацията и Левски първо пуснаха в продажба билети за мач с Бока Хуниорс, а два месеца по-късно за конфликт с Милан, като не се стигна до мач с нито един от грандовете на международния футбол.
 Защо се провали среща Левски - Милан в чест на Георги Аспарухов @@@
“Разговорите с Левски започнаха през месец март предходната година. Бяха препоръчани много клубове, като Манчестър Сити и Атлетико Мадрид, само че нямаше дата, която да бъда добра за Левски, защото тимът се готвеше за шампионатите в Европа.

Предложихме на Левски Бока Хуниорс, съгласувахме го с клуба, с " Тръст Синя България ", като всички се съгласих. Мачът публично бе разгласен на 19 август, само че казусът беше, че Барселона не можа да даде точна дата за дуела на “каталунците” с Бока за шампионата " Жуан Гампер ". До края на месец юни не беше безусловно сигурна датата на мача Барселона - Бока. От това зависеше и мачът на Левски с Бока. Говорих няколко пъти с шефа на Бока Хуниорс, той ме посъветва да диря и различен вид. Срещнах се с Евгени Русев, с цел да му кажа за обстановката.

Подписахме предварителни контракти с Ювентус и Милан, само че срокът с предварителния контракт с Юве изтече. Решихме да рискуваме и прекратихме контракта с Бока и подписахме договор с Милан. Той се подписа на 9 юли и го изпратихме на управлението на Левски. Координирахме всичко с управлението на Левски. По молба не Левски ние задържахме и не обявявахме нищо. След мачовете с Вадуц обявихме всичко.
 Защо се провали среща Левски - Милан в чест на Георги Аспарухов @@@
Както е известно, цялото управление на Милан се смени, а от клуба желаеха друга дата. Уведомихме Левски за това, че Милан желае мачът да е през септември. Те дадоха прозореца сред 3 и 11 септември, след което предложихме на Левски този прозорец. Левски дълго време не можа да вземе решение. По този метод се случиха нещата. Нито една от двете страни не е отговорна за случилата се обстановка. Всичко е неприятно стичане на обстоятелствата”, съобщи Дамянов.
Снимки: Владимир Стоянов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР