Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов обяви, че ще вложи

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов обяви, че ще вложи
Коментари Харесай

25 милиона лева ще струва издигането на ст. Христо Ботев

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов разгласи, че ще вложи 25 милиона в строителството на стадион “Христо Ботев ”. Той допълни, че новото украшение на България ще е готово до две-три години. 

“Ще коства към 25 милиона. Засега клубът се ангажира да откри тази сума. Разчитаме и на помощ от страната. Но към този момент започваме независимо строителство. Ако е належащо, както сподели министър председателят, ще оказва помощ на клуба. Ако е належащо ще аплайваме за финансиране. Фондът на фондовете дава такава опция. Не единствено ние - всички могат да аплайват ”, съобщи Самуилов.

" Не мога да се наемам със период, само че допускам, че от две до три години ще го довършим. Това е реалистичният период - две до най-много три години. Това са действителните неща. Ако някой стартира да обещава… Това ще е едно украшение освен за Пловдив, само че и за страната. Всички би трябвало да се гордеем с този стадион. Ще получим четвърта категория от УЕФА. Може да се употребява от доста отбори да играят тук ", приключи благодетелят на " канарчетата ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР