Собственик на автомобил публикува разгневено съобщение във Фейсбук, научи Sofia24.bg.Постът

...
Собственик на автомобил публикува разгневено съобщение във Фейсбук, научи Sofia24.bg.Постът
Коментари Харесай

Собственик на автомобил осъмна без номера и с оставено послание на предното стъкло

Собственик на автомобил разгласява ядосано известие във Facebook, научи Sofia24.bg .

Постът гласи: " Оставяш си колата и след седмица без номера. Че си взел на някого частното парко място ". Това написа пострадалият жител в групата " Забелязано в София ". 

Това се е случило в столичния квартал ж.к. Гоце Делчев.

От фотографията се вижда, че автомобилът е със свален номер, а на предното стъкло е изписано върху снега - " Не паркирай тук ".

Ето какво пишат хората под обявата:

- Същото ми се случва пред същия блок (доколкото виждам), дори с багра ми я бяха заляли. Явно някой се мисли за повелителя на паркинга сред панелките и не му харесва да се застоява кола няколко дни непомръдната, може да си има и списък;



- Простотия до шия! Имаше един доста прекрасен филм с Парцалев от 70-те години, в който негов комшия си бе обрисувал паркомясто пред блока и той му се чудеше на нахалството. Смятайте от кой момент е този селски нрав на българина да загражда, да завзема и да се разпорежда с нещо, което не му принадлежи;

- Посегателството върху непозната благосъстоятелност е много неуместно действие, тъй като колкото и погрешно да е едно паркиране, то е административно нарушаване, до момента в който драскането, чупенето, дупчене на гуми и така нататък се преследва по наказателният кодекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР