Сняг заваля в Пирея, а несвикналите със студа гърци веднага

...
Сняг заваля в Пирея, а несвикналите със студа гърци веднага
Коментари Харесай

Сняг заваля в Пирея, затвориха пристанището, гърците в паника

Сняг заваля в Пирея, а несвикналите със студа гърци незабавно изпаднаха в суматоха и започнаха да се запасяват, като за полярен мраз, оповестиха българи, живеещи в града на Егейско море.

" Гърците са в суматоха и шок от два дни, че идвал полярен мраз и извадиха веригите. И в този момент ще изпотрошат асфалта. Купува се нафта и дърва като за война. ", заяви в обществената мрежа Вида Пиронкова. Тя даде и клип, снимал мокрите снежинки над Егейското крайбрежие, които на всичкото от горната страна не натрупат снежна завивка, само че влудиха локалните.



Заради неприятното и прохладно време освен пристанището в Пирея, само че и тези в Рафина и Лаврио, бяха затворени, оповестиха от Външно министерство.

За региона на островите Егина, Саламина, Спецес, Идра, Порос, Агистри и Докос отчасти е позволено плаването на " кораби от закрит вид ", само че не се извършват транспорти по линиите Аг. Марина - Неа Стира, Глифа - Агиокампос, Кавала - Тасос и Александруполис - Самотраки.  

Препоръчваме на българските жители в Гърция, при обмисляне на пътуванията си, авансово да се осведомяват от осведомителните служби на пристанищата за възможни усложнения на пътническите транспорти по определения маршрут, споделят още от Министерство на външните работи и дават телефони при нужда от незабавна реакция:-->

-          Посолството на България в Атина: +30 210 67 48 105 и мобилен телефон за незабавни случаи: +30 693 70 96 220;

-          Генералното консулство на България в Солун: +30 2310 829 210 и в извънработно време на тел.: +30 2310 869 520.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР