Снощният епизод на Хелс Китчън възмути зрителите. Феновете на кулинарното

...
Снощният епизод на Хелс Китчън възмути зрителите. Феновете на кулинарното
Коментари Харесай

Фенове към Гатьо: Ти си истинска мишка!

Снощният епизод на „ Хелс Китчън ” възмути феновете. Феновете на кулинарното предаване останаха в потрес откакто амазонката Гатьо се нахвърли на различен участник в шоуто – Керан.

Причината за острата реакция на Гатьо бе, че младият готвач се пошегува и го назова амазонка. По всичко проличава обаче, че пловдивчанинът не схваща от смешки и се осмели да заплаши Керан с пердах, в случай че отново го назова амазонка.

Това възмути феновете на „ Хелс Китчън ” и те незабавно желаеха Гатьо да бъде изпъден от формата, въпреки и да не е имало физическо принуждение. „ Много комплекси има това момче, доста ”, „ Не одобрявам нападателни хора! ”, „ Комплексар. Амазонка си ”, „ Гатьо е симпатично изкопаемо ”, валят рецензия след рецензия към Гатьо, който, каквото към този момент видяхме, не носи на смешки и рецензии.

Това си пролича и в един от предходните епизоди на „ Кухнята на Ада ”, когато началник Ангелов му съобщи, право в очите, че сьомгата му в „ Черешката на тортата ” е изгоряла… Факт, който Гатьо по този начин и не съумя да преглътне… дружно с ниските оценки, които получи тогава.

Феновете молят Гатьо да бъде дисквалифициран от „ Хелс Китчън ”, поради непристойното си държание, експанзията и опита за физическа разпра, по отношение на Керан.

Те са безапелационни, че не би трябвало да се толерира агресивното държание, което Гатьо демонстрира по малкия екран.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР