Снощи започна най-романтичното предаване в ефира ни към този момент.

...
Снощи започна най-романтичното предаване в ефира ни към този момент.
Коментари Харесай

Скандал в първото предаване на Емо Чолаков!

Снощи стартира най-романтичното предаване в ефира ни към този миг. Още със старта на " Един за различен " Емо Чолаков даде обещание супер конспирация, съобщи sofia24.bg.

Става въпрос за Гергана, чиято половинка е Радослав. Тя е на 25, а той на 21 години. Заедно са от 2 години. Споделят една и съща специалност – брокери на недвижими парцели и са от Варна.

" Как може тя да си желае гримовете, а да остави него без панталони и да го остави по боксерки пред цяла България! Ужас! Язък за момчето!! ", гласи коментар във Facebook.

Залогът за изгубилите беше - или дамата остава без гримове през целия формат, или мъжът без панталони. Най-притеснена от този факт беше Гери, която не спря да упорства Радослав да остане без панталони, откакто изгубиха едното предизвикателство, а тя да задържи гримовете си.

Това ядоса част от феновете. Ето и още мнения:

" Жива лигла! "

" Няма такова лигавене, тоз джихадиста, пък с голямото самочувствие лиек " в случай че вървя по гащи, ще ми гръмне инстаграма ".

" Тази участничка правилно е избирана с кастинг, само че по тъпотия. Дано отпадне скоро. Трудно ще я устоя. "

" Не мисля, че е чак подобен проблем за една жена да не носи грим. Трябва да се харесваме такива каквито сме! Преувеличава ми се коства. "

" Много ми е подправена тая. Някак си пренасилва също. Момчето не е неприятно, само че тая...... " " Тя е красива и без грим. Какво толкоз преувеличава. Аз в случай че бях в предаването в никакъв случай не бих си оставила мъжа да върви без панталони и да го гледа цяла България. Няма и да се замисля да си дам гримовете. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР