Снощи се случи безпрецедентна ситуация в Хелс кичън“ – шеф

...
Снощи се случи безпрецедентна ситуация в Хелс кичън“ – шеф
Коментари Харесай

Такова нещо не се бе случвало в Хелс Китчън: Предаването изненадващо напусна… шеф Ангелов

Снощи се случи невиждана обстановка в „ Хелс кичън “ – началник Виктор Ангелов не устоя на слабото показване на участниците, смъкна си куртката и напусна предаването. Участниците бяха в потрес, а основният сервитьор Наско им сподели, че от над 20 години познава шефа, само че в никакъв случай не го е виждал толкоз беззащитен и безпомощен.
След като се прибраха в общежитието „ сините “ и „ алените “ не знаеха какво да вършат. Голяма част от тях се разстроиха от обстановката с шефа, а някои даже се разплакаха, написа Петел.
„ Не мога да допускам, че се обърна и си потегли, а ние тъпанарите стояхме и гледахме без да можем да вземем решение какво се случва. И каквото и да бяхме споделили в този миг, просто щяхме да сбъркаме. Толкова доста сме го разочаровали, че няма смисъл “, сподели Царина през сълзи.
„ Да си смъкна куртката шефа и да си тръгне от личното си предаване, аз това не мога да го приема. Много ме боли, хора. Трябва да изгоните всички от тук. Не сме за тук, хора. Тъпо ми е. Шефът ми е като преподавател тука. Искрено се оправдавам на началник Ангелов. Не знам в действителност за какво по този начин се получи цялата обстановка. Сърцето ме боли, със сълзи ви го споделям. От сърце ви се оправдавам за това, че аз и целия тим се изложихме. Искрено се надявам това да не е краят на „ Хелс кичън “. Искрено се надявам отново да видя вашето лице, вашата усмивка “, разплака се и Чоткин.
Симона също се разстрои: „ Много ми стана жалко за шефа. Много ми е неприятно за него. Шеф, избирам, да изгоните в случай че би трябвало всички или пък няколко индивида да ни счупите чинии в главата, само че да се върнете. И ми е доста жалко за вас, усещам се супер отговорна “.
„ Много ме е позор. Толкова позор не съм брал в никакъв случай. Как да погледна шефа в очите. Пука ми и като ми пука съм ей подобен “, сподели разплаканият Сарамандов.
„ Това бе най-лошият сървиз, най-лошото ми водене. Днеска не ставах за нищо, хора. Имам възприятието,че за първи път влизам в кухня. Домакините у дома в целия свят си вършат без проблеми и със затворени очи суши. Аз съм с тапия от такава академия и не мога да го направя. Просто този човек не заслужава пред себе си хора като нас. По-скоро ние не заслужаваме да готвим пред него. Щото не ставаме “, съобщи приключилата „ Кордон Бльо “ Никол.
Участниците се чудеха дали ще има „ на следващия ден “ за тях в предаването и дали към този момент от екипа не звънят на околните им да ги осведомят.
„ Хелс кичън “ нощес приключи за първи път без рекламен анонс за идващия епизод, който е довечера.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР