Снощи Hell`s Kitchen изненадващо напусна Петко Венелинов, определян като сърцето

...
Снощи Hell`s Kitchen изненадващо напусна Петко Венелинов, определян като сърцето
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: една тайна мисия и кой ще се бори за оставане

Снощи Hell`s Kitchen изненадващо напусна Петко Венелинов, определян като сърцето на предаването. Той не съумя да сбъдне най-голямата си фантазия и да се снабди с черен пагон, а раздялата с него бе повече от прочувствена.
 Снимка 422179

Но за останалите седем участника занапред предстоят още борби и доказване, че са почтени за черните куртки и да стигнат до финала, който е след три седмици. Първото предизвикателство пред тях ще е още тази вечер - загадка задача с доста незнайни, която ще изпита тяхната сръчност, предвидливост и кулинарни умения.
 Снимка 422180

Най-умелият състезател ще се наслаждения на най-бързата премия, а в това време ще забележим и най-слабото показване в Hell`s Kitchen до момента.

Вечерната резервация ще премине под мотото " Професионални готвачи за професионални готвачи ". 48 готвачи от известни вериги заведения за хранене у нас ще се настанят в ресторанта на Hell`s Kitchen и ще чакат своите поръчки. А по-късно нямат да пестят нито похвали, нито рецензии по адрес на участниците.
 Снимка 422181

Никола е първият номиниран, който ще се бори за оставането си в предаването тази седмица, а тази вечер ще разберем и кой ще се изправи против него метри преди финала на предаването.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР