Снимките на сериала Братя приключиха, но публиката ще продължи да

...
Снимките на сериала Братя приключиха, но публиката ще продължи да
Коментари Харесай

Край на снимките за Братя

Снимките на сериала " Братя " завършиха, само че публиката ще продължи да гледа крими екшъна в продължение още на месец. Владимир Михайлов, разгласен за сензация от тези, които не вървят в Музикалния спектакъл и Операта, където той е звезда във всички хитови мюзикъли, показа актьорски страсти във Facebook.   

" Не се случва всеки ден да ти се случи премеждие като сериала " Братя " и е доста значимо с кого ще го споделиш. А като се постанова и да си партнираш с някого толкоз дълго и на толкоз равнища, това се оказва най-важното - кой е индивидът до теб. Искам да изкажа едно голямо " Благодаря! " на един човек, на който постоянно съм се възхищавал за гения, отдадеността и професионализма, а в този момент разбрах, че той е и доста повече от огромен експерт... Калин Врачански е индивидът, който беше до мен от самото начало, постоянно подготвен да помогне за всичко, от което имам нужда; който се нагърби с по-трудната роля; без който моят персонаж не би бил това, което е; индивидът, който отстъпи обратно, с цел да ми даде прожектора и то без да се обявява, без думи; същинският по-голям брат, който постоянно ще те пази. Калински, благодаря ти за всичко, братле! ", изля душата си Владо Михайлов, като разгласява и няколко фрагмента от снимачната площадка.

Както се знае, в " Братя " Владимир Михайлов и Калин Врачански са врагове, въпреки че имат едни и същи родители. Те се борят за любовта на Лора, в чиято роля влиза Йоанна Темелкова. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР