Снимки: Pexels и АМФЛАматьорската минифутболна лига-Варна организира благотворителен Коледен турнир,

...
Снимки: Pexels и АМФЛАматьорската минифутболна лига-Варна организира благотворителен Коледен турнир,
Коментари Харесай

АМФЛ-Варна организира благотворителен турнир за 9-годишната Симона

Снимки: Pexels и АМФЛ

Аматьорската минифутболна лига-Варна провежда благотворителен Коледен шампионат, събраните средства от който ще бъдат дарени в помощ на 9-годишната Симона, която за повторно се бори с диагнозата Остра лимфобластна левкемия.

Надпреварата ще се състои в уикенда 18-19 декември на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак ". Срещите ще се играят денем в две полувремена по 15 минути. В шампионата няма да има закрепена такса, а ще бъдат сложени кутии за събиране на средства и всеки тим ще пусне каквото му е на сърце, както и публиката.

Записването ще е до сряда (15 декември), с цел да имат домакините два дни за правенето на програмата и организацията.

Заявка за шампионата може да се направи на телефон 0886747777, на вайбър или на [email protected], както и на персонално известие във . 

Организаторите изрекоха благодарности на управлението на ПФК Спартак Варна и Спортен Комплекс " Спартак " за безвъзмездното отдаване на терените за този шампионат.

9-годишната Симона от Варна за повторно се бори с диагнозата Остра лимфобластна левкемия. За да има късмет за пълностоен живот, тя се нуждае от трансплантация на костен мозък. Предстоят ѝ химиотерапия, лъчетерапия и трансплантация на костен мозък от непознат донор. От турската клиника Medistate Hospital Istanbul родителите са получили оферта за химиотерапия на стойност- 32 000 $, а трансплантацията ще коства - 85 000 $. Престоят отвън болничното заведение в Истанбул ще продължи за интервал от 3-4 месеца. Общата сума от 117 000 $ е непостижима за фамилията.



В навечерието на Рождество Христово дано отворим сърцата си и да подарим късмет за живот на дребната Симона!

Дарителска сметка на Симона Петрова Жечева (Simona Petrova Zhecheva) IBAN:BG57STSA93000028619593

BIC:STSABGSF БАНКА ДСК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР