Снимки на руски политици, които почиват на далечни места, бяха

...
Снимки на руски политици, които почиват на далечни места, бяха
Коментари Харесай

Рашистко, твърде рашистко: Руски политици са на луксозни почивки, докато обикновените руснаци мизерстват и гинат

Снимки на съветски политици, които почиват на далечни места, бяха оповестени, до момента в който нашествието на Русия в Украйна продължава, а елементарните жители се борят да живеят обикновено в изискванията на военновременна икономическа обстановка.
 
В петък Денис Долженко, член на локалната власт във Вологодска област, разгласява фотография в обществените мрежи, на която се вижда по какъв начин той е на плажната линия в Дубай. Внимание притегли и друга фотография, на която Долженко е дружно с Ксения Шойгу, дъщерята на съветския боен министър Сергей Шойгу, като съгласно съветски медии и тази фотография е била от Дубай.
 
 Денис Долженко и Ксения Шойгу Денис Долженко и Ксения Шойгу Източник: ВКонтакте
По този мотив губернаторът на Вологодска област Олег Кувшинников написа в " Телеграм ", че до момента в който сънародниците им рискуват живота си, някой счита за възможно да почива в първокласни курорти и да оповестява за това в обществените мрежи. От друга страна, никой от централната съветска власт не разяснява фрагментите с дъщерята на Шойгу.
 

 
Наскоро различен съветски политик ядоса сънародниците си с новогодишно приветствие. Във видео се вижда по какъв начин Максим Василев от Курска област, която е на границата с Украйна, пие коктейли на бар на плажа в Мексико и пожелава на всички " доста пари и положително въодушевление ". По предписание на съветския президент Владимир Путин към 300 000 мъже бяха мобилизирани предходната есен за войната в Украйна. Още стотици хиляди руснаци избягаха в други страни от боязън да не бъдат призовани да се бият и бяха наречени от съветската агитация " предатели на родината ".
 
  
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР