Снимки, на които се предполага, че е съдийката, пуснала на

...
Снимки, на които се предполага, че е съдийката, пуснала на
Коментари Харесай

Това ли е съдийката, пуснала касапина от Стара Загора? Пие бира на морето

Снимки, на които се допуска, че е съдийката, пуснала на независимост касапина от Стара Загора, пубилкува „ Флагман ”.

Преди към час засякохме в заведение покрай Бургас съдийката Татяна Коева от Окръжния съд на Стара Загора. Беше с компания, индиферентна и ухилена, изяснява Николай Вангелов, който е направил фотоси този следобяд в емблематичен крайбрежен ресторант, намиращ се в непосредствена непосредственост до Бургас.
-->
Жената от фотосите фактически наподобява на съдийката Татяна Коева от Окръжния съд в Стара Загора, оповестява " Флагман ". Тя е част от четиричленна компания - с още един мъж, жена и момче в тийнейджърска възраст. Заели са една от най-хубавите маси с аспект към морето, а фотосите са направени преди да им сервират главните ястия.

Съдийката от Стара Загора закупи национална известност, а фотосите й заляха обществените мрежи, откакто се оказа, че тя е оставила на независимост садиста Георги Николаев Господинов, нарязал брутално 18-годишно момиче. Коева възприела за лека телесна щета 400 прорезни рани с макетно ножче по главата и цялото тяло, някои от които доста дълбоки, строшен нос и обръснаха коса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР