Снимки: БулфотоСъстав на Специализирания наказателен съд гледа в момента мерките

...
Снимки: БулфотоСъстав на Специализирания наказателен съд гледа в момента мерките
Коментари Харесай

Първи кадри от съда с Баневи! Евгения: Трябва да изляза на свобода, защото имам 3 деца

Снимки: Булфото

Състав на Специализирания углавен съд гледа сега ограниченията за неотклонение на семейство Баневи.  Припомняме, че през вчерашния ден с полет от Мюнхен на летище София кацна Евгения Банева. С различен полет от Франкфурт дойде и мъжът й Николай Банев, съобшава Блиц.

Преди началото на правосъдното съвещание Евгения Банева съобщи, че желае да излезе на независимост, тъй като била майка на три деца. И добави, че няма никакво желание да се укрива.

" Напълно ще спомагаме на прокуратурата ", съобщи тя. 

Съпругът й Николай остана безгласен пред магистратите. 

Скандалните предприемачи се прибраха в България след европейска заповед за арест по обвинявания за данъчни закононарушения и пране на прани в химическия цех " Полимери " - Девня. Съпрузите бяха задържани във френския град Ница в края на октомври. 

Предявени са им обвинявания за седем разнообразни закононарушения, осъществявани в продължение на 13 години. Обвиняват Баневи за управление на проведена незаконна група и още шест закононарушения Едно от обвиняванията към предприемачите е за пране на пари в размер на над 1 милиарда лв.. 



Обвиняват фамилията и за управление на проведена незаконна група. Разследвана по част от схемите е и майката на Николай Банев – Мария.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР