Снимката е от украинския сайт topgir.com и показва високопроходим автомобил

...
Снимката е от украинския сайт topgir.com и показва високопроходим автомобил
Коментари Харесай

Скандал! Украински медии нападнаха България

Снимката е от украинския уебсайт topgir.com и демонстрира високопроходим автомобил с украински регистрационни номера и с изрисуван знак Z на него.

Според създателя на обявата това е всеобща процедура в България и тези, които драскат по украинските коли целят да дискредитират украинските бежанци и да всеят раздори измежду украинските жители.

Такива заключения създателите на обявата вършат въз основата на вчерашните фотоси на Land Rover Defender с украинска регистрация в България. Всъдеходът с украинска регистрация и знаци Z на вратите провокира отвращение в обществените мрежи, като множеството от потребителите нарекоха този акт провокация...

И наподобява, че са прави - става дума закононарушение, осъществено или от руснаци или (по-вероятно) от българи, поддържащи експанзията на Путин в Украйна. Украинските медии настояват, че на никое място другаде, с изключение на в България, не са се случвали сходни провокации и украинските бежанци са одобрявани доста добре на всички места, написа Факти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР