Снимка РИА НовостиСАЩ разполагат ядрено оръжие в Европа и това

...
Снимка РИА НовостиСАЩ разполагат ядрено оръжие в Европа и това
Коментари Харесай

От Москва: САЩ се готвят да използват ядрено оръжие в Европа!

Снимка РИА Новости

Съединени американски щати разполагат нуклеарно оръжие в Европа и това приказва за подготовка на Вашингтон то да бъде употребявано с разрешението на най-неядрените европейски страни. Това съобщи Владимир Ермаков, шеф на департамента по неразпространение и надзор над въоръженията в съветското външно министерство, пред РИА Новости, представена от Dnes.bg.

``
реклама

„ За страдание някои подвластни от Вашингтон страни се вършат, че нищо не се случва или просто се опасяват да се замислят над провокативността на това, че през 21 век на територията на Европа се прави подготовка за приложимост на нуклеарно оръжие с включването на неядрени страни “, сподели Ермаков.

Руският посланик разкритикува европейските страни за това, че разрешават на американската страна да ги излага на нуклеарна заплаха.

„ За какво подсилване на режима на нуклеарно неразпространение може съществено да се приказва при положение, когато сякаш „ цивилизованите европейски страни “ не престават безогледно да слагат себе си на ръба на нуклеарната злополука и цялостното самоизтребление? “, зададе риторичен въпрос Ермаков.

Политическият анализатор Павел Шипилин разяснява обстановката по радио Sputnik.

„ За страдание Европа сама себе си прави заложница на американската тактика за отклоняване на удара от личната територия. Европейският спектакъл на военните дейности още веднъж става предпочитан. Така американците се пробват да убият два заека. Те са разтревожени от повишената конкуренция от страна на Европейски Съюз. От друга страна американците са разтревожени от повишената мощност на Русия. Затова се пробват да ни дезориентират – да отвлекат вниманието ни от същинските цели към периферните. Но Русия към този момент съобщи, че в случай че по нас бъде нанесен удар, ще бъде нанесен и ответен удар, в това число по щабовете. Така че няма да им дадем опция да ни излъжат. Америка не трябва да си прави илюзии за личната си защитеност и безотговорност. Едва по-късно с тях може да се приказва съществено за разоръжаване “, счита Шипилин.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР