Снимка PexelsНови и по-строги стават мерките във Великобритания. В допълнение

...
Снимка PexelsНови и по-строги стават мерките във Великобритания. В допълнение
Коментари Харесай

Във Великобритания под карантина за 10 дни, ако сте от червения списък

Снимка Pexels

Нови и по-строги стават ограниченията във Англия. В допълнение към настоящите сега ограничения против ковид от 15 февруари, оповестиха от Министерство на външните работи.

Англия вкарва по-строги условия за влизащите в страната, измежду които в някои случаи и карантиниране в хотел.

 
По информация на посолството ни в Лондон от понеделник всички идващи във Англия от страните в така наречен червен лист (публикуван тук: https://www.gov.uk/guidance/transport-measures-to-protect-the-uk-from-variant-strains-of-covid-19#travel-bans-to-the-uk---banned-countries) би трябвало да са под карантина в утвърден от държавното управление хотел за 10 дни.

Пристигащите в Шотландия, в това число и от България, също би трябвало да се изолират в хотел за 10 дни, като изключение ще се ползва единствено за идващите от Ирландия.
 
Британският министър председател: Свиквайте с концепцията за повторна имунизация против Коронавирус

От 15 февруари английското държавно управление възнамерява и въвеждане на обвързване идващите в Англия жители да създадат 2 теста за Covid-19 - на втория и на осмия ден от карантината.

Резервациите за хотел и за проби за COVID-19 ще се вършат посредством специфичен онлайн портал. Очаква се смяна във формуляра Public Health Passenger Locator Form, в който ще се вкарва информация по отношение на осъществяването на новите ограничения (тестове и карантина в хотел).
 
Информация по отношение на резервация в карантинни хотели и проби ще бъде оповестена в допълнение. Препоръчваме пътуващите постоянно да наблюдават за настояща информация на английския държавен уебсайт - www.gov.uk.
 
Припомняме, че към сегашния миг няма възбрана за влизане във Англия по отношение на пътуващите от България. Всички пасажери, идващи във Англия, са длъжни да дават данни за своето пътешестване посредством попълване на Passenger Locator Form (наличен на следната уеб страница - https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk).

Освен това те би трябвало да показват доказателство за негативен резултат от тест за Covid-19, изработен до 72 часа (3 дни) преди тяхното тръгване, както и да се подложат на 10-дневна карантина.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР