Снимка PexelsГръцкото правителство обяви днес ново разхлабване на ограничителните мерки

...
Снимка PexelsГръцкото правителство обяви днес ново разхлабване на ограничителните мерки
Коментари Харесай

Гърция обяви планове за разхлабване на мерките

Снимка Pexels

Гръцкото държавно управление разгласи през днешния ден ново разхлабване на ограничаващите ограничения в страната, което включва отваряне на музеите, летните кина и театрите по-късно този месец, оповестява в. " Катимерини ". Заместник-министърът за отбрана на жителите Никос Хардалиас съобщи, че музеите ще отворят порти първи - на 14 май, когато публично стартира туристическият сезон в Гърция.

От 17 май ще стартират работа яслите и музикалните учебни заведения, а от 21 май ще бъдат отворени летните кина. От 28 май ще бъдат позволени събитията онлайн (само със седяща публика). Хората ще би трябвало да носят маски и да съблюдават отдалеченост, а в затворените пространства ще бъдат допускани понижен брой гости. Хардалиас също по този начин потвърди отварянето на проведените плажове със съблюдаване на разпоредбите за обществена отдалеченост. През последното денонощие в Гърция са регистрирани 2691 нови случая на коронавирусна зараза, седем от които са открити на граничните пунктове на страната, оповестява АНА-МПА. Още 63 души с COVID-19 са умряли. В лечебни заведения се намират 749 пациенти. От началото на пандемията в Гърция са доказани 358 116 случая, а жертвите са 10 910. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР