Стопкадри Нова ТвЗабавна история, която Дарко Ангелов разказа в На

...
Стопкадри Нова ТвЗабавна история, която Дарко Ангелов разказа в На
Коментари Харесай

Забавна случка със близнаци припомни за славата на Пената

Стопкадри Нова Тв

Забавна история, която Дарко Ангелов описа в „ На кафе “, напомни славата на Димитър Пенев на Гала и нейните панелисти.

Ангелов разкри по какъв начин Динамо Букурещ е взел юношата на Барселона Едгар, само че най-после се оказва, че вместо него в румънския гранд се е озовава неговия брат близнак Еделино.

Никой в тима обаче не знае за това, само че откакто централният бранител се проваля в 5 мача на терена и Динамо стартира да се бори за оцеляване, публицист прави следствие и разкрива истината.

След това и треньорът се усъмнява, че става въпрос за машинация, откакто пробва да беседва с Еделино на британски, а той му дава отговор на португалски.

Тази преживелица даде съображение на Георги Блажев също да блесне с забавна история за румънския футбол.



Преди четири години клуб от четвъртата дивизия на Румъния продаде собствен състезател на клуб от втора дивизия за 15 кг свинска наденица. Футболистът обаче потъна в позор, откакто започнаха да се майтапят с него, не можа да понесе това и стана фермер в Испания, разкри писателят.

Тук се намеси и Юлиян Константинов със случай със Стратега.



Когато Димитър Пенев водеше ЦСКА, им предстоеше мач против с съветски тим. Когато попитаха господин Пенев, дали е разучил тима, той призна, че общо взето го е разучил и най-опасните му играчи са двама близнака, които играят напред – единия е на 25, а другия на 27 години, съобщи оперният артист.

Очевидно заинтригувана от всичко това, Гала се сети, че Бербатов отива в ЦСКА против 30 чифта бутонки, само че това си коства всичко, което се случва след това.

Това са повече от 15 кг наденици, а по-късно в Манчестър Юнайтед станаха 30 милиона чифта бутонки, означи от своя страна Блажев.

А Юлиян добави: За един чифт бутонки, може би Стоичков нямаше да играе на Световното. Те бяха на една компания, а той имаше друга компания. Слава богу, че се взеха решение тези неща, с цел да имаме това велико четвърто място.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР