снимка: Общински съвет - Варна Бранимир Балчев, зам.-председател на Общински

...
снимка: Общински съвет - Варна Бранимир Балчев, зам.-председател на Общински
Коментари Харесай

Бранимир Балачев: Има вероятност стадион Варна да бъде завършен през 2022 година

снимка: Общински съвет - Варна
Бранимир Балчев, зам.-председател на Общински съвет – Варна разяснява пред: Очакваме стадион „ Варна “ да бъде приключен през 2022 година. Представен бе проектът за 2021 година, в който се планува още тази година да бъде построена формалната естрада и по часовниковата стрелка да стартира да се затваря обръчът към стадиона. 

Балачев оправда забавянето на градежа през последната година с пандемията.

Миналата година присъствах на приемането на годишния бюджет, обсъдихме го с управлението на Общински съвет и считаме, че приходната и разходната част отговаряха на това, което е направено, само че след това пристигна пандемията и това забави каквото и да било придвижване в този обект, посочи Балачев.

Той разясни, че е получен стимулиран отговор за развиването по построяването на оборудването от управлението на управителния съвет на комерсиалното сдружение, в който се разяснява, че ще търси финансиране по различен метод, а не посредством разпродаване на прилежащите терени. Една от концепциите е издаване на акции.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР