снимка община БалчикТрима балчишки съветници от ГЕРБ стават независими. Това

...
снимка община БалчикТрима балчишки съветници от ГЕРБ стават независими. Това
Коментари Харесай

Трима балчишки съветници от ГЕРБ стават независими

снимка община Балчик

Трима балчишки съветници от ГЕРБ стават самостоятелни. Това стана ясно от заседието на локалния парламент в града през днешния ден, предаде 

Тримата общински съветници от ГЕРБ в Балчик излизат от групата на локалната коалиция Вътрешна македонска революционна организация (ГЕРБ,СДС) и стават самостоятелни, удостовери и пред Българска телеграфна агенция случилото се на днешното съвещание на Общинския съвет неговият ръководител Николай Колев.

По време на съвещанието на локалния парламент общинският началник на партията и доскорошен консултант от листата на Вътрешна македонска революционна организация (ГЕРБ-СДС) Димитър Николов е прочел декларация, която е импортирана в Общинския съвет в Балчик още на 10 март, разясняват отделилите се съветници.

Ставаме самостоятелни, с цел да поемем самостоятелна отговорност и да покажем, че сме подготвени на всичко, с цел да създадем най-хубавото за жителите на Балчик, е декларирал по-късно през днешния ден пред Българска телеграфна агенция Димитър Николов, който е измежду напусналите групата.

Очаква се и общински консултант от Съюз на демократичните сили, който не е участвал на днешното съвещание, персонално да съобщи позицията си.

С отделянето на тримата, най-голямата група до момента в локалния парламент понижава от 7 до четирима общински съветници.

В Общинския съвет в Балчик има още пет обединения – Българска социалистическа партия за България, Движение за права и свободи, МК АБВ (ЗСАС), Демократична България – Обединение, Воля, като групата на „ Българска социалистическа партия за България “ в този момент става най-голяма.

Председателят на Общинския съвет е напомнил на обявилите се за самостоятелни общински съветници, че би трябвало да подадат в период заявления пред Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР