Снимка на световноизвестния културист, актьор и бивш губернатор на Калифорния

...
Снимка на световноизвестния културист, актьор и бивш губернатор на Калифорния
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер стана бездомник

Снимка на световноизвестния културист, артист и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер безусловно взриви обществените мрежи. Кадърът демонстрира по какъв начин звездата спи на улицата, тъкмо пред бронзовата си скулптура.

Фотосът е споделен от самия него преди известно време с надпис "Как се промени времето ".

Актьорът споделя, че по времето, когато е бил губернатор, статуята била открита пред постройката на хотел. Тогава от управлението му дали обещание, че там постоянно ще има стая, резервирана на негово име, и когато и да е ще има заслон за него.

Наскоро обаче той отишъл в хотела, само че управлението отказало да му даде стая, тъй като всички били заети. Разочарован от неизпълненото заричане, Арнолд Шварценегер решил да опъне спален чувал пред статуята си.

Истината е, че световноизвестната звезда може да си разреши стая във всеки хотел, само че посредством постъпката си той желае да призове хората да съблюдават обещанията си.

"Когато бях в мощна позиция, всички, в това число и управлението на този хотел, ме възхваляваха, само че когато към този момент не съм губернатор, те комфортно не помниха обещанието си ", показва Арнолд.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР