Снимка Личен архивПетел писа многократно за тревогите на семейството на

...
Снимка Личен архивПетел писа многократно за тревогите на семейството на
Коментари Харесай

Семейството на Гюнеш: Мили добри хора, дарители, приятели, благодарим ви, не ни изоставяйте и сега

Снимка Личен списък

" Петел " писа неведнъж за паниките на фамилията на дребната Гюнеш от Варна. След проблеми с очите, в този момент родителите и детето са изправени прид ново предизвикатество и молят за поддръжка.  

" На 12 08.2020г. направихме генетични проучвания на щерка ми Гюнеш в Турция, Истанбул в център за генетични проучвания NEXT GENETIC CENTER, само че за съжаление проучванията по никакъв начин не бяха положителни и с цел да схвана тъкмо какво й има, бяхме при експерт по здравна генетика в " Майчин дом ". Тя също не ги хареса и държи да направим нови проучвания в Генетика София, с цел да схванат точната диагноза на нашето слънчице Гюнеш ", пишат от фамилията на момиченцето.

Гюнеш имаше недоволства и бяхме в болница " Света Марина " Варна по неотложност във връзка коремна болежка в дясно подребрие без температура. Диагнозата е дискинезия на злобен мехур, стеатозен черен дроб и ѝ изписаха двумесечна диета и медикаменти.

Мили хора донори, другари. Гюнеш незабавно има потребност от 3800 евро и от вашите молебствия Генетичката държи на новите изледвания на Гюнеш. Даде ни период от 20 дни от 20. 11. 2020.  държи да и се взимат кръв и да се пратят в лаборатория " Генетика " в София сподели че ще стува към 3800. За страдание ние не разполагаме с тези средства. Молим ви, бъдете до нас и да спасим нашето слънчице Гюнеш! Благодаря ви авансово от сърце!  Бъдете Благословени! "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР