Снимка: Lap.bgВ слаб мач Черно море успя да победи Хебър

...
Снимка: Lap.bgВ слаб мач Черно море успя да победи Хебър
Коментари Харесай

Черно море открадна победата от Хебър

Снимка: Lap.bg

В слаб мач Черно море съумя да победи Хебър с 1:0 с гол на Николай Златев в края на срещата от 10-ия кръг на Първа лига по футбол. Успехът е шести за " моряците " от началото на сезона, които имат и едно тъждество и 2 провали и общо 19 точки. С днешния триумф тимът на Илиан Илиев се изравни на 2-ото място с Лудогорец и ЦСКА София и изостава единствено на точка от водача ЦСКА 1948. Загубата пък е 7 за гостите, които имат два триумфа и 1 тъждество, предава gol.bg.

Двата тима изиграха едва първо полувреме, в което съвсем не съумяха да основат съществени голови положения. Първата обстановка в мача бе за домакините в 4-та минута, когато Велислав Василев центрира от корнер, а от чиста позиция Живко Атанасов засече топката с глава, само че тя мина настрана от вратата на Хебър. В 21-та минута Мартин Дичев центрира в наказателното поле на гостите отляво, а Матиас Курьор стреля рисково с глава, само че вратарят Петър Дебърлиев съумя да избави. В 26-та минута домакините можеха да открият резултата. След безредие в наказателното поле топката попадна у Живко Атанасов, който бе самичък против вратаря на Хебър Петър Деберлиев и стреля, само че топката се отби в тялото на стража на гостите. 

В 52-та минута Мади Кета опита отдалечен удар, само че топката мина настрана от вратата на Хебър. В 54-та минута гостите насочиха първия си удар в мача, когато Олекси Лобов стреля от отдалеченост, само че топката попадна в ръцете на вратаря на Черно море Иван Дюлгеров. В 66-та минута Мади Кета стреля доста рисково отляво диагонално, само че вратарят Петър Дебърлиев съумя да избави. В 72-та минута Мади Кета стреля мощно от 20-тина метра, само че топката мина над вратата на гостите. В 86-та минута николай Златев бе изведен в отлична позиция при контраофанзива на домакините, напредна и с прекрасен удар диагонално отдясно вкара за 1:0 и донесе трите точки на домакините.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР